Køge Bugt v Virum-Sorgenfri

Med sejr i anden semifinale på 5-2 over Virum er Køge Bugt kvalificeret til den 6 finale i træk.

Hodopstillingerne var de samme som i første kamp, men med en lidt ændret kamprækkefølge som gjorde kampen spændende.

Kampen åbnede igen med et kineseropgør og igen med Huang som vinder og denne gang uden at afgive sæt.

Bordet ved siden af var en ny kamp i forhold til første opgør. Efter en langsom start i første sæt hvor Lundkvist lå lidt under, var der ingen pardon da han først fik hentet dette og endnu en 3-0 sejr.

Jonathan fik nu lov at møde Martin Bremer første gang. Det slap han godkendt fra, ved at være med i alle 3 sæt og havde endda 10-8 føring i andet sæt og tabte sættet på en kantbold.

Den skadede Henrik Vendelbo stillede til start og gjorde det forbavsende godt mod Køge’s Wahlgren og Vendelbo førte 8-5 i fjerede sæt og der kunne det godt ligne 2-2 ved pausen, men Wahlgren fik hevet resten af pointene til sig og dermed en fin pausestilling på 3-1 til hjemmeholdet.

Efter pausen viste de to holds kinesere deres klasse ved at vinde suverænt over hver sin modstander med 3-0 og stillingen hermed 4-2 til Køge.

Så lå hele afgørelsen i 2. parkryds hvor Køge vandt de tilsvarende opgør i første match, men at forskellen ikke var større end det kunne gå modsat denne gang. Køge får den bedte start ved begge borde ved at vinde første sæt.

Men Virum svarede godt igen, men Køge havde så 2-1 føring på begge borde. Jonathan vandt sit fjerde sæt og blev dermed teknisk matchvinder, da han bragte Køge foran 5-2 – men da nabobordet stod først på kamprapporten måtte den spilles færdigt.

Trods det at matchen var afgjort var der ingen spillere der gav sig og de fleste tilskuere blev tilbage for at se Virum vinde 4. sæt.

Lundkvist endte med at tage matchen med 2 point i afgørende sæt og dermed blev han reel matchvinder i 5-2 sejren, mens Jonathan’s kamp ikke mere talte.

Flot af den unge spiller så cool han spillede Køge Bugt i finalen,hvor Roskilde venter, så man i ro kunne nyde sidste sæt ved nabobordet.

Datoerne for finalerunden er endnu uafklarede og forhandlinger mellem Roskilde og Køge Bugt afventer en meddelelse fra turneringsudvalget.

Datoer for næste års kvart, semi og finale er allerede fastlagt. Godt initiativ fra TU og divisionsforeningen.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: Køge Bugt
Kontaktperson tlf.: 50 88 50 22
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk