Kommentarer fra OB

Nedenstående er indsendt af OB, og godkendt af DBTU til offentliggørelse:

På baggrund af Sisu/MBK’s referat af elitedivisionskampen Sisu/MBK-OB lørdag d. 5. januar har OB bedt om her på DBTU’s hjemmeside at få offentliggjort dommer Allan Sørensens indberetning af OB’eren Morten Hyrup Rasmussens røde kort i kampen:

Umiddelbart efter sidste bold i Mortens kamp mod Flemming Sunn, kaster Morten sit bat i gulvet. Morten sparker efter sit bat, men rammer bevidst eller heldigt ikke battet med foden.

Morten har flere gange under kampen givet udtryk for sin frustration, men har holdt det indenfor acceptable grænser. Dette formåede han ikke da kampen var slut. Derfor Diskvalifikation niveau 1.

Morten er oplyst om at Diskvalifikation Niveau 1, ikke i sig selv indebærer nogen sanktion, men vil blive noteret af disciplinærudvalget, som ét disciplinærpoint. Forekommer der ikke yderligere i indeværende sæson, slettes pointet inden næste sæson.

OB har ingen indsigelser at gøre i forhold til indberetningen – holdkampens eneste.

OB vil gerne opfordre til, at den gode ordning med at hjemmeholdene skriver referat af herre elitedivisionskampene fremdeles benyttes med omtanke, og at vi alle undlader personlige angreb, overlader disciplinære forhold til de uddannede neutrale dommere og DBTU’s sanktionssystem samt i al almindelighed udviser en rimelig objektivitet.

Lad os alle bruge fælles kræfter på en fortsættelse af de senere års gode udvikling af såvel rammer som indhold i herre elitedivisionen.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 elitedivisionshold – ligeledes kan man læse nyheder om både denne og sidste sæson…

Forfatter: OB
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk