Kort nyt – internationalt

I 2. Bundesliga var der kun en enkelt danskerklub i kamp den forgangne weekend, og her tabte Hamburger SV med 9-4 til Holthausen – Christian Larsen vandt en enkelt single + doublen sammen med Christoffer Petersen.

Ligeledes i Tyskland blev pokalturneringen afgjort i weekenden – bl.a. med Werder Bremen som kvartfinaledeltagere. Allan Bentsen & Co. havde dog ikke mange chancer mod 1. Bundesligaklubben Frickenhausen, der vandt 3-0. Bentsen mødte – og tabte til – den tyske landsholdsspiller Bastian Steger med 1-3.

Pokalmeister 2006 blev Grenzau, der i finalen besejrede Würzburg med 3-0…

Pro Tour-afdelingen; Russian Open fik asiatiske vindere, da Li Jia Wei, Singapore og Hou Yingchao, Kina nåede til tops i Skt. Petersborg i de to singlerækker.

Damefinalen blev et rent Singapore-anliggende og med fire asiatiskfødte spillere i semifinalerne – kun den hollandsk-nationaliserede; Li Jiao brød den rent asiatiske dominans.

Herrerækken var 3/4 europæisk i semierne, men altså med en kineser på toppen til sidst. Michael Maze blev – som bekendt for de fleste – slået i semifinalen af Hou, der kun tabte tre sæt i hele turneringen, hvilket var i finalen mod veteranen Zoran Primorac, Kroatien.

Slovak Cadet Open i Bratislava havde dansk deltagelse, men hverken Jonathan Stonor eller Asbjørn Reenberg var med, da vinderne skulle kåres.

Rumænien (Piger) og Tyskland (Drenge) tog sig af holdturneringerne, mens Polina Trifonova, Ukraine og supertalentet Gavin Evans fra England tog singletitlerne.

Resultater fra den stærkt besatte turnering i Slovakiet kan ses ved at følge linket…

FOTO: HOU YINGCHAO, KINA

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 10