Kort og gammelt nyt

I slutningen af april faldt kvantiteten af nyhedsdækningen på dbtu.dk en del pga. sygdom – dette kompenseres der (en smule) for ved herunder at bringe de vigtigste nyheder i kort form:

Grand Prix-finaler for Senior
Ved det stærkt besatte GP-finalestævne i Birkerød var det forhåndsfavoritterne, der løb med førstepladserne – Allan Bentsen forsvarede sin GP-titel ved at finalebesejre overraskelsen Claus Ramussen, mens reserven Mie Skov gik til tops hos damerne i en alle-mod-alle pulje.

– slutstillinger og samtlige resultater kan ses ved at følge linket til infosport.dk

ALLAN BENTSEN (Foto: btk61.dk)MIE SKOV (Foto: ittf.com)

DM for Alle 2008
Årets DM for Alle blev afviklet i Ringkøbing – herunder kan ses et lille udsnit af de de mange glade medaljetagere, mens der under DM for Alle linkes til en selvstændig billedesektion, hvor samtlige af slagsen kan ses…

DM FOR ALLE 2008 (Foto: jbtu.dk)DM FOR ALLE 2008 (Foto: jbtu.dk)

Bundesligaafslutning
I sidste weekend sluttede sæsonen for de to danske spillere i de tyske bundesligaer – for begges vedkommende med en midterplacering:

Mie Skov sluttede sammen med SV Böblingen på sjettepladsen i 1. Bundesliga med 13 points for 16 holdkampe – Skovs personlige sæson bød på 11 sejre i hendes 24 kampe.

SG Marßel Bremen og Anne Cathrine Bomann sluttede ligeledes som nr. 6  – i 2. Bundesliga opnåede de 17 points i deres 18 holdkampe. AC vandt 13 sejre i sine 29 kampe.

MIE SKOV (Foto: ittf.com)ANNE CATHRINE BOMANN (Foto: ittf.com)

Champions League-mester uden kamp!
Kvindernes udgave af Champions League fik en noget usædvanlig afslutning, da hollandske MF Services Heerlen blev kåret som vinder af turneringen inden finalen.

Slutkampene mod tyske FSV Kroppach blev aflyst, da tyskerne ikke kunne acceptere nogle af de spilledatoer, der var blevet foreslået af ETTU og den hollandske klub.

Dermed vandt mesterklubben fra Holland, med europamester Li Jiao i spidsen, CL-titlen anno 2008 på en noget usædvanlig måde – læs selv mere om historien på ettu.org

MF SERVICES HEERLEN (Foto: ettu.org)LI JIAO (Foto: ettu.org)

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk