Kval. til STIGA Divisionen

Kvalifikationsspillet til STIGA Divisionen afvikles jf. nedennævnte uddrag af Turneringsreglementet.

Puljekampene afvikles lørdag den 22. marts i Odense Kasernehal, Sdr. Boulevard 17 A, 5000 Odense C.

Der spilles tremandsshold præcis i i denne sæsons STIGA Division. Kampene i puljerne spilles helt ud og hver vunden singlekamp giver ét point. Der vil være dommere på alle kampene.

Der er trukket lod om puljeinddelingen, som faldt således ud:
 

Pulje 1

Team Nørreå
Søhøjlandet
Vestegnen

Pulje 2

Kvik Næstved

Amager

B 75

Kampafvikling:

Kl. 10.00 Team Nørreå – Søhøjlandet.
Kl. 10.00 Kvik Næstved – Amager.

Kl. 14.00 Vestegnen – Team Nørreå.
Kl. 14.00 B 75 – Kvik Næstved.

Kl. 18.00 Søhøjlandet – Vestegnen.
Kl. 18.00 Amager – B 75.

De afgørende kampe vil blive afviklet lørdag den 12. april. Spillested og tider vil blive udsendt efter ovennævnte kampe er afviklet.

Spillere:

I slutspil, nedrykningsspil og kvalifikationskampe i DT for senior samt slutspil for ungdom kan kun benyttes spillere, som forinden har spillet mindst det antal holdkampe, som svarer til minimum en tredjedel af de kampe, som det pågældende hold har spillet. Disse holdkampe skal være spillet for det pågældende hold eller på lavere rangerende hold i samme aldersklasse i indeværende sæson.

Uddrag fra turneringsreglementet:
Nr. 7 og 8 i grundspillet spiller op- og nedrykningsspil mod de to bedst placerede oprykningsberettigede hold fra hver af de to 1. divisioner. Der spilles efter Stigadivisionens spillesystem. Op- og nedrykningsspillet afvikles over et par weekender, hvor der først spilles 2 puljer af 3 hold. (1 hold fra Stigadivisionen, samt nr. 1 fra den ene kreds og nr. 2 fra den anden kreds) Vinderen af de 2 puljer møder nr. 2 fra den anden pulje, disse to afgørende kampe, stoppes når et af holdende har vundet 3 kampe. Vinderen af disse kampe spiller i Stigadivisionen i næste sæson. Op – og nedrykningsspillet afvikles når grundspillet er færdigspillet i alle 3 rækker. 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk