Kvalifikation til Ungdoms DM 2024

SISU/MBK Kickstarter Kvalifikationsstævnerne med Århus Open den 14.-15. oktober 2023

Kvalifikationsstævnerne til Ungdoms DM 2024 indledes med Århus Open den 14.-15. oktober 2023, hvor talentfulde unge spillere fra hele landet vil stå ansigt til ansigt og kæmpe om kvalifikationspoint.
Dette stævne vil være starten for den spændende rejse mod Ungdoms DM 2024 i Odense.

 

Kvalifikationsstævner

Ved hvert af disse stævner vil være en chance for de unge spillere kan optjener de nødvendige point til at kvalificere sig til Ungdoms DM 2024.

 

Optjen Kvalifikationspoint i Diverse rækker

Der vil kunne optjenes point i følgende rækker:

  • Drenge Elite
  • Pige Elite
  • Herre Junior Elite
  • Dame Junior Elite
  • Herre U21 Elite
  • Dame U21 Elite

For at sikre en fair og udfordrende kvalifikation til Ungdoms DM 2024 er kvalifikationspoint kun optjenelige i den række, spillerne tilhører. Det betyder, at en spiller kun kan optjene point i den række, spilleren tilhører, f.eks. kan en drenge spiller kun optjene kvalifikationspoint i Drenge Elite. Dog kan Juniorer også optjene point til U21 DM ved at deltage i U21 Elite rækkerne.

Puslinge Drenge og Yngre Drenge spillere kan kvalificeres sig til UDM i drenge rækken ved at optjene point i Drenge Elite rækkerne.

Puslinge Pige og Yngre Pige spillere kan kvalificere sig til UDM i Pige rækken, ved at optjene point i Pige Elite rækkerne.

 

Point systemet for kvalstævnerne kan findes i konceptet nederst på siden.

 

Bordtennis Danmark ser frem til en spændende kvalifikationsperiode, hvor unge spillere vil træde ind til bordtennisbordet og konkurrere om deres plads til Ungdoms DM 2024.

 

Læs konceptet for Ungdoms DM 2024 her