Kvik Næstved v Køge Bugt

Favoritsejr til udeholdet
Det var et særdeles reserveplaget hjemmehold som fik hjemmebane debut mod vicemestrene fra Køge. Køge stillede uden deres første mand Huang og havde derfor valgt at give debut i elitedivisionen til Jonathan Groth, som er kommet til fra Albertslund. De yderligere spillere var gamle kendere fra sidste år: Frederik Lundquist, Magnus Wahlgren og Claus Rasmussen.

Kvik Næstved stillede med Cyprian Asamoah, Mads Holm-Hansen, Frederik Staerk og Michael Møller, som var hentet fra klubbens 2. Hold i dagens anledning.

1 Runde: 0-2

Mads Holm- Frederik Lundquist (1-3)

Mads var for anden dag i træk placeret i 1. Parkryds og mødte den altid fokuserede og godt kæmpende Lundquist. De to første sæt følges spillerne godt ad, men Frederik trækker fra ved slutningen. 3 sæt får en hårdt kæmpende Mads Holm spillet sig tilbage i kampen, men Frederik lukker kampen sikkert i 4. Sæt.

Frederik Staerk- Jonathan Groth (0-3)
Jonathan starter stærkt og vinder let første sæt. De næste 2 sæt bliver væsentligt tættere og Jonathan har lidt svært ved Frederiks varierede spil, men lukker dog begge sæt og vinder dermed kampen.

2: runde 1-1

Cyprian- Magnus (3-0)

Cyprian havde lagt debutnerverne fra sig og spillede fantastisk godt bordtennis. Første sæt blev en tæt affære, men et par lette bolde til sidst giver Cyprian en 1-0 føring. De næste 2 sæt var nærmeste identiske. Spillerne følges ad indtil 5-5 og så trækker Cyprian fra og vinder dermed begge sæt 11-6 og kampen 3-0

Michael- Claus. (0-3)
For en spiller en lidt lavere række er Claus en svær modstander. Claus’s server og første angreb kunne der ikke dækkes helt op for og trods god fight fra Michael endte det med en klar sejr til Claus i 3 sæt

3. Runde

Mads – Magnus: (1-3)
Efter et tæt sæt vinder Mads sættet efter nogle fantastisk lange dueller i de afgørende bolde, med Magnus langt tilbage fra bordet og Mads i angreb. Magnus kommer langt mere koncentreret ud til 2. Sæt og vinder let. 3 sæt bliver tæt med 2 fejl af Mads ved 9-9 giver Magnus en 2-1 føring. 4. Sæt vindes let af Magnus, 1-3 i sæt.

Cyprian- Frederik (0-3)
Denne runde blev særdeles seværdig og Cyprian og Frederik spillede en flot og tæt kamp. Cyprian har 10-8 føring i første sæt, men efter en sætbold mere tager Frederik dog sættet med 11-13.

Præcis samme situation i 2. Sæt. Cyprian fører hele sættet, men igen kæmper Frederik sig tilbage og tager også dette sæt med 11-13. 3. Sæt er også tæt, men igen er Frederik skarpest på de afgørende bolde og vinder kampen i 3 sæt.

Køge vinder dermed kampen med 1-5. Trods det reserveprægede hold kæmpede Kvik Næstved godt, men tabte klart til et bedre hold. Hjemmeholdet kan dog trøste sig med, at holdet ser langt stærkere de næste runder.

40-45 var mødt op og gav en rigtig god stemning i hjemmedebuten.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Kvik Næstved
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk