Kvik Næstved v OB

Kvik Næstved – OB
Kvik skulle forsøge at få sæsonens første point hjemme mod OB 1. søndag i advent. Og det skulle vise sig at være en meget tæt og medrivende affære.

Kvik havde byttet Cyprian ud med Andreas Engblom, da Cyppe skulle tilbage til Sverige og spille kamp for sin svenske klub. OB stillede med det sædvanlige hold, dog var Poul Sørensen foretrukket i stedet for den unge Rasmus Klein Døssing.

Huang – Hyrup
Huang havde langt mere fart i benene og slagene i dag og startede som lyn og torden og tog sikkert 1. Sæt. 2. Sæt fik Hyrup dog kæmpet sig tilbage og vandt det med et par bolde. 3. Sæt var Huang igen hurtigst på boldene og en sikker sæt sejr til den unge kineser. 4. Sæt var en kopi af 3. Huang hurtigst og skarpest, men nerverne spiller ind og trods flere matchbolde får Hyrup vundet sættet. Så troede hele hallen, at den unge fynbo ville tage 5. Sæt, men Huang var bedst på dagen og vandt sin første elitedivisions kamp med 11-8 i afgørende sæt. 1-0

Engblom – Poul Sørensen
Poul lagde godt ud og hans skruede loop var et stort problem for Andreas og derfor 0-1. Andet sæt kom Andreas mere med og udligner til 1-1. 3. sæt er Poul igen ovenpå og bringer sig på 1-2. Andreas får dog udlingnet til 2-2 og 5. Afgørende sæt var en realitet. Det blev et lige sæt, men i midten af sættet trækker Andreas fra og bringer kvik på 2-0

Mads Holm – Mads Peter
Mads Holm bringer sig hurtigt foran men et par lette fejl ved 9-7 giver sætsejr til Mads Peter. Næste sæt vindes stort af fynboen. 3. Sæt kæmper hjemmeholdets Mads sig tilbage og tager sættet. Men 4. Sæt sætter Mads Peter lige gearet en smule op og efter til tider rigtig flot spil tager han 4. Sæt.
1-2

Sam – Mikael Mathiasson
De klubkammerater fra Sverige stod igen overfor hinanden. Michael Mathiasson vandt deres 1. Møde i odense og skulle vise sig at være skarpest igen i 1. Sæt. 0-1. Andet sæt spiller ”micke” virkelig godt og vinder også dette sæt. Sam kæmper sig tilbage og tager 3. Sæt efter rigtig fint spil, men Mathiasson er en rigtig dygtig spiller og vinder 4. Sæt let og dermed kampen.
2-2

Huang – Mathiasson
Er rigtig velspillet kamp med hurtigt spil og gode dueller. Huang tager 1. Sæt. 2. Sæt skruer svenskeren op for tempoet og udligner. Derefter virker ”micke” ovenpå og spiller nu virkelig flot bordtennis. Huang ser træt ud og kan ikke finde et modtræk og derfor snupper OB’eren de sidste 2. sæt og dermed kampen.

Sam – Hyrup
En meget mærkelig kamp som ikke behøver så meget spalteplads. Sam virker frustreret over Hyrup’s server, som han mener er ulovlige. Det fjerner fokus fuldstændig fra spillet og derfor vinder Hyrup let og sikkert 0-3.
2-4

Engblom – Mads Peter
Når Andreas sætter sine flotte slag er han rigtig farlig i 2. Kryds og denne her kamp var en af dem, hvor alt lykkedes for svenskeren. Fantastisk spil fra begge parter, men Andreas er hele tiden et skridt foran og tager dermed kampen 3-0
3-4

Mads – Poul
Mads starter som lyn og torden og tager første sæt. Poul får kæmpet sig tilbage og udligner. Mads kommer dog ud til 3. Sæt i et langt højere gear og det bliver en sikker sætsejr. 4. Sæt ligner det 3. Mads er hele tiden lidt foran sin modstander og bringer sig på 9-5, bare 2 point fra Kviks første point i år. Mads får også matchbold men misser en let bold ved 10-9 og Poul tager sættet 11-13.

Mads kommer aldrig i gang i 5. Sæt og Poul kan tage alle 3. Point med hjem til Odense med en 6-11 sejr i 5. afgørende sæt.

Status er derfor stadig 0 point på kontoen til de røde fra KVIK Næstved, men de kommer tættere og tættere på.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Kvik Næstved
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk