Kvik Næstved v VSBTK

Kvik Næstved – Virum-Sorgenfri
1.runde spiller Sam Oddsheden mod Li Moding, der er ikke meget spænding, da Moding vinder klart 3-0.

Simon Arvidsson spiller mod Daniel Engblom i en noget mere spændende og jævnbyrdig kamp. Simon vinder første sæt klart, men de næste sæt er meget tætte, men falder ud til Engbloms fordel, som vinder 3-1. Virum kommer foran 2-0.

2. runde spiller Huang Zhe Jun mod Martin Bremer. Første sæt går meget klart og i højt tempo til Huang med 11-2. Men Bremer ændre på taktikken og det har Huang svært ved at gennemskue, så Bremer kommer stille og roligt tilbage i kampen og vinder med 3-1.

Cyprian Asamoah, der har spillet meget svingende i sæsonen mod den indtil videre udbesejret Henrik Vendelbo. Flot spillet kamp med gode dueller, hvor Cyprian får mere gang i sit spil end tidligere og vinder kampen 3-1.

Stillingen inden pausen er nu 3-1 til Virum.

Efter pausen spilles de 2 kampe på førstebordet og her er der rent kinesermøde mellem Huang og Moding i en fint spillet kamp med gode dueller, men hvor hele tiden Moding har et lille overskud og vinder de vigtige point.

Huang vinder et enkelt sæt, men kampen vindes 3-1 af Li Moding, så hvis KVIK skulle tilbage i holdkampen, skulle Sam vinde mod Bremer.

Denne kamp var også tæt og lang, men Martin Bremer var god i denne holdkamp med held og dygtighed på afgørende tidspunkter. Kampen går i 5. sæt og her slipper kræfterne op for Sam, der laver flere fejl og Bremer vinder afgørende sæt og kampen med 3-2.

Holdkampen vindes af Virum med 5-1.

Under Danmarksturneringen -> Elitedivisionerne kan man læse mere om de 16 ED-hold – ligeledes kan man læse nyheder fra både denne og de seneste sæsoner…

Forfatter: Kvik Næstved
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk