Kvinder og ungdom 2014/15

Der er nu tid til at få tilmeldt hold til Danmarksturneringen (DT) for Ungdom 2014/2015. Der er tilmeldingsfrist tirsdag den 22. april 2014, dette af hensyn til planlægning af kvalifikation.

Der indbydes i følgende rækker: Herre Junior, Drenge Division og Pige Division. Der gøres opmærksom på at det også i den kommende sæson kun er muligt at spille i en ungdomsaldersklasse; altså enten junior eller drenge DT. Dog kan drengedivisionsspillere godt fungerer som reserver i Juniordivisionen, jf. alm. Reserveregler.

I alle ungdomsrækker er det muligt at tilmelde mere end et hold til hver række. Såfremt klubber har to hold med, vil spillerne blive låst til det hold de først spiller på.

Læs mere her

Danmarksturneringen for kvinder 2014–2015

Hermed inviteres alle klubber til at deltage i næste sæsons 1. divisionsrække for kvinder, hvor der er minimum tre ledige pladser. Såfremt der er flere klubber der er interesseret end der er pladser vil der blive spillet kvalifikation om de ledige pladser samt om reserverækkefølge. Søhøjlandet, Frederiksberg og Skive/Broager som rykkede ud af denne sæsons 1. division har ret til at melde sig og deltage i kvalifikationsturneringen.

Læs mere her

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk