Ladefoged tæt på sejr

Han er skarp, Troels Ladefoged (billedet) – det ved vi alle. Ikke tilfældigt at han var tæt på at løbe med de populære ”OL i Rio 2016” polo t-shirts fra Jack & Jones. Foto: Kim Holm Pedersen.

Ingen havde fundet frem til den rigtige løsning af Sofie Bak-Jensens bordtennis-krydsord. Dommer Troels Ladefoged var tæt på. Han havde ved spørgsmål fem på tværs skrevet RENDEGARN, hvor det rigtige svar på den populære kampleg skulle være KONGEBORD. Selv om jeg ikke er helt ung længere, så var ordet “rendegarn” trods alt uden for min rækkevidde. Derfor har jeg tjekket det og fundet frem til, at det betyder “kæde eller trend på en væv. Rendegarn i sejldug er et ældre udtryk for kædegarnet eller trenden, som islætgarnet passerer ud og ind imellem vinkelret på kæden.”

Med den viden er jeg desværre nødt til at dømme dommeren for ude – en fejlserv ER en fejlserv.

Jeg er sikker på, at det ikke er den smarteste beslutning, jeg har taget, og tør slet ikke tænke på, hvor højt jeg fremover skal kaste bolden op i serven.

Herunder ses Troels Ladefogeds løsning:

I vedhæftede pdf nederst kan du se den rigtige løsning på Sofie Bak-Jensens bordtennis-krydsord:

I forbindelse med opslaget her på hjemmesiden efterlyste undertegnede bordtennis-entusiaster, der kunne konstruere krydsord og lignende, som kunne være sjove at gætte med på. Sofie Bak-Jensen er ikke den eneste, der har taget udfordring op. Inden længe vil du derfor få en ny chance for at løse en anderledes bordtennis krydsord her på siden. Tak fordi du legede med.


Sofie Bak-Jensen.


Det er to af disse polo shirts/t-shirts, der dystes om i bordtennis-krydsord. Foto: CE.

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk