Landstræner satser

Landstræner Peter Sartz satser på de unge talenter i sæsonens sidste landskamp på tirsdag den 9. januar i Hunderuphallen i Odense. Han udtog i dag holdet til kampen mod Slovakiet og valgte

Martin Monrad, Vedbæk (90 på verdensranglisten)
Finn Tugwell, Randers Freja (121)
Kasper Sternberg Sjelle BTK 61 (589)
Jakob Asmussen, VRI Århus (452)

– Jeg vil gerne se de unge i hård international kamp, siger Peter Sartz. Derfor har jeg udtaget de to unge spillere , og har valgt at lade den bedste danske spiller Michael Maze sidde over i Odense. Det er sidste hele træningsuge for Maze i lang tid. Vi er sikre på puljesejr, og derfor er det vigtigt at spille nye ind på holdet, siger Peter Sartz. Kasper Sternberg er den unge spiller der er gået mest frem det sidste halve år, og det bliver spændende at se ham, siger sportschefen.

Det slovakiske hold er
Peter Sereda, nr 70 i verden
Lubomir Pistej, nr 117 i verden
Michal Bardon, nr 262 i verden

Danmark spillede også i Bratislavat uden Maze, og da vandt Slovakiet knebent 3-2.

Danmark har dog vundet de øvrige kampe og er dermed sikre på puljesejren og dermed en topseeding ved EM i Beograd i marts, hvor det danske hold stiller op som forsvarende mester efter sejren i Århus i 2005. Slovakiet skal vinde kampen for at være med i mesterskabskampen i Beograd. Den anden kamp i puljen står mellem Belgien og Norge.

Der er dækket op til en spændende bordtennislandskamp tirsdag den 9. januar i Hunderuphallen i Odense. DK 4 sender kampen.

FOTO: KASPER STERNBERG SJELLE, BTK 61 & DANMARK

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk