Lige ved og næsten

ETTU   EM FOR UNGDOM 2009   ETTU

Danmark tabte 1. halvleg af play off til 1/8-finalerne, da det lørdag aften blev til nederlag på 2-3 mod Rusland – dermed skal HJ søndag eftermiddag møde en puljevinder fra B-gruppen om en plads blandt de 16 bedste.

Rusland v DK: 3-2

Tobias Lau sørgede for en gyserafslutning, da han ved 2-2 i holdkampen var tæt på at have gjort vejen til 1/8-finalerne en holdkamp kortere.

Toby og russiske Martyukov delte de første to sæt, der begge var tætte. I 3. sæt lignede det en dansk føring på 2-1. men 9-3 og 10-9 var ikke nok – russisk sætsejr på den første sætbold.

Var det spændende i det sæt, blev det uhyggeligt i det næste: Russisk føring stort hele sættet, inkl. fire matchbolde var ikke nok – dansk sætgevinst med 16-14.

I afgørende sæt var Toby igen et pointmæssigt skridt bagud hele tiden, og denne gang holdt Martyukov hjem – 11-8 og 3-2 til Rusland.

– se video fra det afgørende sæt af Tobias Lau v Martyukov

Jonathan Groth gjorde hvad han kunne for at vejen til slutkampene blev lidt kortere, da han vandt begge sine singler – godt spil og flotte dueller blev dog også krydret med en lidt løs indstilling i et par sæt, der blev tættere end nødvendigt.

Navnebror Stonor spillede tre tætte sæt i sin ene single, men manglede det sidste for at kunne vinde – alle sæt blev tabt med to bolde.

EM FOR UNGDOM 2009 | HERRE JUNIOR

EM for Ungdom 2009 kan følges på dbtu.dk via linket – og hos ETTU & ČAST ved at klikke på de respektive logoer øverst på siden…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk