Livet – og VM – går videre:

  FTZ  
  i-shoppingcenter.dk

BUTTERFLY
VM for Hold 2008
Guangzhou, Kina
# 24.02 – 02.03 #

  i-shoppingcenter.dk
  FTZ 

 

Torsdag tabte begge Danmarks hold ved VM i Guangzhou – og fredag fortsætter VM for begge mandskaber, når de møder Østrig, hhv. Portugal i deres næste kampe.

Herrerne skal forsøge at rejse sig ovenpå den skuffelse det naturligt må være at tabe i 1/8-finalen, og forsøge at afslutte VM på samme måde som de har spillet det indtil videre: Fremragende!

Herrerne må dog til lejlighederne undvære Michael Maze, der sidder over i de to sidste kampe i Kina – dels for at spare sin ryg, der blev skadet i kampen mod Taiwan, og dels for at give plads til resten af truppen, der nu er forhåndsudtaget til de sidste kampe.

Finn Tugwell, Kasper Sternberg og Christian Larsen skal fredag morgen op mod Østrig, der – måske – også er uden deres “es”, Werner Schlager – kampen spilles kl. 6:00 CET uanset rollebesætning.

FINN TUGWELL (Foto: ittf.com)CHRISTIAN LARSEN (Foto: ittf.com)KASPER STERNBERG (Foto: ittf.com) 

DK v Østrig forventes at kunne følges på LIVE-ticker fra ITTF, hvortil der naturligvis linkes på forsiden af dbtu.dk.

Damerne spiller om knap så flatterende placeringer, når de fredag kl. 9:30 CET møder Portugal.

Der spilles om pladserne 41-44, og Mie Skov, Anne Cathrine Bomann, Pernille Agerholm og Mie Jacobsen vil sikkert gøre sit til at forøge den danske sejrsmængde på damesiden, der indtil videre begrænser sig en enkelt holdsejr.

Skov har vist vejen i Guangzhou, Agerholm har hentet sin første VM-sejr – måske og forhåbentlig kommer AC og Mie II også på tavlen i de sidste kampe…

Under VM 2008 kan man bl.a. se alle danske resultater, læse alle VM-nyheder fra dbtu.dk, samt læse artikler fra div. medier om VM for Hold 2008…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk