Løst og fast

DBTU DBTU DBTU DBTU
STIGA STIGA STIGA STIGA

DBTU’s UEM-sektion er nu i cyberspace – man kan se den danske puljeinddeling i holdturneringen, inkl. resultatlinks, kampprogram for det indledende puljespil, samt fotos af de danske mandskaber.

Her lidt løbende facts om U-EM:

– Spanien er ikke kommet til start i Østrig på grund af økonomien i landet og forbundet.
– Frankrig har flere ledere, massører og fysioterapeuter rundt omkring holdene end hele den danske trup.
– Mesterskaberne finder sted i samme bygning som Werner Schlager Akademi.
– Spillerne starter morgenløb kl. 06.00 når de har kamp kl. 09.00.
– Træningshallen er i parkeringskælderen.
– mere følger…

I 2010 vandt Jonathan Groth sammen med rumænske Hunor Szocs guld i HJ Double – man kan se fire af parrets fem kampe mod europamesterskabet via dette direkte link til DBTU TV.

EM for Ungdom 2012 kan følges på dbtu.dk de næste 1½ uge, samt via linket nederst!

12/7: Første stemningsrapport fra det danske ungdomslandshold er netop kommet, og det er en optimistisk ungdomschef: Efter 2 timers træning i kamphallen kan jeg konstatere, at det er 8 spillere, som er klar til at startskuddet går imorgen tidlig kl. 09.00. Både herrejuniorerne og drengene virker helt klare og kan næsten ikke vente med at komme i krig. Kl. 06.00 starter dagen for juniorerne med morgenløb, og derefter bliver det en spændende dag med to holdkampe for begge hold.

Lørdag til mandag vil der være mulighed for at følge holdene helt tæt på. DBTUs Christoffer Petersen er lørdag til mandag i Wien, og vil her forsøge at dække og rapportere så meget som muligt. Følg med her på siden.

 

2012 European Youth Championships

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 29 62 35 05
Kontaktperson e-mail: mads.sorensen@dbtu.dk