Lynsejr til Eslöv – igen

Eslöv AI vandt mandag aften endnu en lynsejr, da topholdet for anden kamp i træk gjorde kort proces i den svenske eliteserie – på hjemmebane slog de Warta med 5-0 med kun to sættab undervejs.

Kasper Sternberg bidrog endnu en gang med en sejr – i sin ene spillede kamp slog han Robert Nilsson klart med 3-1, og har nu flotte 12-6 i scorei  2. parkryds i sin debutsæson i Sverige.

De forsvarende svenske mestre er nu hele otte points foran de nærmeste konkurrenter – der er masser af succes i den sydvestsvenske klub, der som bekendt også er klar til kvartfinalerne i Champions League, hvor de fredag slog en anden danskerklub, Cestas ud på trods af udebane i den altafgørende kamp.

KASPER STERNBERG (Foto: eslovai.se) ESLÖV (Foto: eslovai.se)

Spårvägen – denne gang med Jakob Asmussen – spillede ude 4-4 med en anden danskerklub, Gröstorp/Österlen – uden danskere.

Asmussen vandt den afgørende kamp til uafgjort, da han slog Niclas Almström med 3-1.

Næste kamp i Sverige med dansk islæt er 17. januar, hvor Martin Monrad kan få sin debut for Falkenberg, når de i Helsingborg møder Rekord med Christoffer Petersen…

Alle kampe i den svenske elitserie kan følges på SBTF’s LIVE-ticker

CHRISTOFFER PETERSEN

BTK Rekord (Christoffer Petersen)
Eslövs AI (Kasper Sternberg)
Gröstorp/Österlen (Mikkel Hindersson, Mads Flod-Sørensen, Jonathan Groth)
Spårvägens BTK (Jakob Asmussen)
Falkenbergs BTK (Martin Monrad)

sbtf.se kan man man læse en udførlig optakt til den nye danskerrække, spillertrupper, m.v. – på dbtu.dk kan man under Links -> Klubber & Spillere følge de fire danskere i Sverige via deres respektive klubbers egne hjemmesider…

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk