Martin Monrad får come back

Martin Monrad får efter en pause på næsten et år comeback på det danske bordtennislandshold. Den regerende danske mester i herre single og p.t. nr. 115 på verdensranglisten, har siden EM i 2007 været ude med en knæskade, men er nu efter operation og lang tids genoptræning på vej tilbage til landsholdet.

I lørdagens træningskamp mod Sverige i Frederiksborg centeret i Hillerød kl. 15.00 får Martin Monrad come back. Det danske hold kommer herudover til at bestå af Michael Maze, Kvik Næstved, Finn Tugwell, Randers Freja, Kasper Sternberg Sjelle, Albertslund og Christian Larsen, BTK 61 Roskilde.

Landskampen mod Sverige er afslutningen på en træningslejr mellem Sverige og Danmark, der begyndte onsdag i Frederiksborgcenteret.

I denne lejr er der to OL spillere Michael Maze og veteranen Jörgen Persson , Sverige der kvalificerede sig som den sidste spiller direkte fra verdensranglisten.

I første omgang stod Jörgen Persson og belgiske Jean Michel Saive ellers lige men en fintælling viste Persson havde kvart point mere end Saive og Persson kan nu se frem til at deltage i sit sjette OL i træk.

Jörgen Persson er ikke med i landskampen , da han må forlade træningslejren fredag på grund af en kamp i den tyske Bundesliga.

Sveriges hold komme til at bestå af tre af følgende spillere : Jens Lundquist, nr 47 i verden, Par Gerell, Robert Svenson, Johan Axelquist og Jon Persson.

Træningslejren er den første i år . I næste uge deltager spillerne i Slovenien Open og herefter udtager sportschef Peter Sartz landsholdet til verdensmesterskaberne for hold i Guangzhou i Kina fra den 24. februar til den 3. marts.

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 21 70 49 28
Kontaktperson e-mail: arne.madsen@dbtu.dk