Masser af drama

I weekenden blev der spillet masser af kampe i den bedste danske herrerække, og hele tre af dem blev afgjort med en double.

Vedbæk slog Vestegnen med 5-2 og Roskilde besejrede Søhøjlandet med 5-0, men derfra var det slut med de “store” sejre. Om lørdagen vandt Næstved med 5-4 over Søhøjlandet med kun tre spillere. Hjemmeholdets Li Moding vandt begge sine singler, mens udeholdets Viktor Görman gjorde det samme for gæsterne. I afgørende double var næstvedspillerne de stærkeste og sejrede med 3-0 og vandt dermed kampen 5-4. Om søndagen var Næstved igen involveret i en spændende kamp, denne gang mod OB. Morten Hyrup fortsatte sit flotte spil og vandt begge sine kampe, mens den nyligt udnævnte svenske landsholdsspiller Simon Arvidsson også fik fuldt hus. Igen var den svenske konstellation Görman/Arvidsson skarpe i den afgørende double, og de besejrede den dansk-cubanske double Hyrup/Perreira med 3-1.

Virum og Vedbæk spillede også 4-5, og her var det lidt overraskende David Hindersson som tog begge sine sejre i 2. kryds, mens Christian Kongsgaard tog begge sine kampe i 1. kryds. I afgørende double vandt Kongsgaard/Monrad med 3-2 over Hindersson/Moldovan.

Se stilling, topliste og kampprogram her.

I aften spilles der ikke nogen mandagskamp, og der vil derfor ikke blive vist bordtennis på KanalSport. Næste mandag vil der dog igen være LIVE bordtennis når Næstved tager imod Vestegnen.

Her er hvad klubberne selv skriver om weekendes kampe.

KVIK Næstved –  “Kanon indsats gav sejr mod OB”

Søhøjlandet – “Point mod KVIK Næstved i STIGAdivisionen

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk