Maze færdig i Beijing

 DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE

Michael Maze er efter kun én kamp færdig ved OL i Beijing – det blev i 3. runde til nederlag på 2-4 mod kroatiske Zoran Primorac, der dermed er klar til 1/8-finalerne.

DBTU har modtaget følgende reaktioner på kampen:

Peter Sartz
Vi er naturligvis skuffede over resultatet, men Primorac spillede godt i dag. Michael får ikke det overtag, han skal have – han er i en bedre form og bedre end nogensinde, men vi skal videre, og i 2012 skal vi have et hold med i OL.

Michael Maze
Jeg tabte i dag til en bedre modstander, og det var op af bakke hele tiden.

Han virkede mere afslappet efter at han havde spillet flere kampe – jeg måtte hele tiden kæmpe for pointene, og han spillede bedre end længe. Hvis jeg havde vundet tredje sæt, tror jeg at jeg var kommet ovenpå, og havde vundet kampen.

Det er trist lige nu, men det var kun en kamp jeg tabte. Jeg er bedre form end nogensinde, og har været uden skader længe. Derfor ser jeg frem til EM og VM og andre gode oplevelser. I dag sad den der ikke helt og når han var så knivskarp som i dag, er han svær at slå.

Zoran Primorac
Det er ufatteligt. Han er en strid modstander og gav mig en hård fight.

– på politiken.dk kan man se hvordan kampen udviklede sig (næsten) bold for bold…

MICHAEL MAZE (Foto: ittf.com)ZORAN PRIMORAC(Foto: ittf.com)

– læs alle OL-nyheder og find div. OL-links, m.v. under OL 2008

 DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE  DE OLYMPISKE LEGE 

Forfatter: Madsen & Sørensen
Kontaktperson tlf.: 50 85 05 85
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk