Maze igang

Artikel fra dr.dk.

To operationer skulle der til, men nu er Michael Maze også ude af sit smertehelvede.

 
Foto: Remy Gros

To operationer i løbet af det seneste år har ikke fået Michael Maze til at miste modet. Danmarks bedste bordtennisspiller er begyndt at se fremad og har store forhåbninger til sit comeback.

– Jeg tror på, at jeg komme komme tilbage i endnu bedre form end før operationerne. Kroppen har det bedre nu, siger Michael Maze til DR Sporten.

Sidste år havde han så store smerter, at han måtte under kniven. Men nu – efter de to operationer – er hofterne begyndt at lege med igen.

– Nu kan jeg bevæge mig frit og vågne om morgenen uden at have ondt. Generelt er jeg bare blevet en lidt gladere dreng.

Se indslaget om Michael her.

Overvejede karrierestop

32-årige Maze havde så store smerter sidste år, at han overvejede at indstille karrieren.

– Ja, jeg ville da lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg havde overvejet et karrierestop. Jeg har været gang i mange år, så det har da været oppe at vende, om jeg overhovedet orkede alt det genoptræning. Men jeg besluttede mig for at tage det en dag af gangen, siger Maze.

Han har spillet en enkelt kamp her i efteråret og skal også være med i en turnering i Barcelona senere på måneden. Men det helt store comeback kommer først efter årsskiftet, og så har han også kig på OL i 2016.

– På det tidspunkt kan jeg forhåbentlig møde knivsparpt op til OL. Jeg har en drøm om atspille nogle mesterskaber i både 2015, 2016 og 2017, siger han.

Første større mål for Maze er turneringen Europa top 12 i februar måned 2014.
Rød linje

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk