Maze og Lind på DR1

DBTU DBTU DBTU DBTU
STIGA STIGA STIGA STIGA

Der var tirsdag fokus på landsholdspillerne og de kommende deltagere ved EM i Herning, Mie Skov, Michael Maze og Anders Lind – sidstnævnte får som blot 13-årig sin debut på seniorniveau ved EM.

sporten.dk kan man bl.a. læse om Mie Skovs forventninger til EM, der indledes om tre uger:

“Mit mål i Herning er at vinde Danmarks første EM-medalje i damerækken. Det er ingen europæiske damespillere, jeg ikke kan slå på en god dag, siger hun optimistisk.”

Hos Kanal Sport er der masser af indslag fra mandagens kamp i STIGA Divisionen, hvor TV-seere og netstreamere kunne opleve bl.a. Mie Skov i kamp for Vedbæk, i nederlaget mod København.

Michael Maze er i fokus på dr.dk, hvor man bl.a. kan læse følgende:

“Jeg har haft en god, lang ferie efter OL og skal lige finde rutinerne. Det er to store ting på kort tid, så det har været lidt svært at komme igang igen, men det gode er, at grundformen er der. Jeg har trænet som en gris i mange måneder op til OL, så det kan jeg nyde godt af nu.”

Danmarks Radio lavede mandag bl.a. et indslag om Maze og EM-debutanten Anders Lind – Maze
prøvede som bekendt selv at spille store turneringer som meget ung – se indslaget herunder:

Om blot tre uger kan alle de danske landsholdsspillere ses i kamp på hjemmebane, når EM 2012 afvikles i Herning i perioden 17.-21. oktober – der kan købes billetter via linket nederst…

EM 2012KØB BILLETTER TIL EM 2012

Forfatter: DBTU
Kontaktperson tlf.: 22 12 02 40