Maze slået i Warszawa

De har kæmpet mod hinanden siden drengeårene. I går skete det igen i finalen ved de åbne polske mesterskaber i Warszawa, og desværre gik det som det oftest er gået.

Timo Boll, Tyskland slog Michael Maze, og tyskeren er i dette efterår blevet tredobbelt europamester, vundet ETTUs super cup og nu vundet de sidste tre grandprix turneringer i Pro touren viste at han i øjeblikket er Europas klart bedste spiller.

Han vandt over Maze med 11-3 11-9 9-11 12-10 11-3

Tyskeren kom bedst fra start og vinder klart første sæt. I andet sæt er Maze mere med. Sættet er lige og det står 7-7 inden det bliver 7-9, 8-10 og 9-11.

I tredje sæt er Maze foran 5-1 – Boll udligner til 5-5 og er foran 9-8, inden Maze tager sættet hjem 11-9 . Fjerde sæt bliver afgørende. Boll vinder det lidt heldigt 12-10. Havde Maze fået udlignet her, kunne kampen fået et andet forløb. Boll har dog altid et ekstra gear at sætte ind. I fjerde sæt vinder Boll 11-3

Michael Maze kan se tilbage på en stor turnering. Han var seedet som nr 5, og kom i finalen.

Han sikrede sig rare ranglistepoint og må stå til flere pladsers avancement fra sin 21. plads i sidste måned. Herudover en gevinst på 8.000 dollars, samt en plads i finalen i Pro tour grand prix finalen på Macao fra den 10. til 14.december, hvor der spilles om 250.000 dollars.

Det er bedste placering siden han vandt Danish Open i Århus 2004 i en Grand prix turnering.

Forfatter: Arne Madsen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk