Maze til Europa Top 16 i Montreux

I den kommende weekend deltager Groth i den prestigefyldte Europa Top 16 i Montreux i Schweiz. Europa Top 16 er en turnering, som Groth befinder sig ganske godt i, og han opnåede således en 3. plads i 2018. Groth melder sig i fin form, der har både været tid til at træne og finde spillet, og der har været kampe i den russiske liga og i champions League, hvor Groth har spillet storartet.

 

Maze giver gode råd
Når man som Groth spiller med i den Europæiske top, er det afgørende, at man løbende finder ny inspiration til udvikling af spillet og de taktiske greb mod dygtige modstandere. Derfor er ikke blot den tro følgesvend landstræner Linus Mernsten med i Montreux. Denne gang er Maze også med og skal sammen med Linus lave de taktiske oplæg til Groth, der er sulten efter en tur på podiet.

Linus fortæller ”Maze kan med sin enorme erfaring og forståelse af spillet på top niveau bidrage med værdifuld inspiration og tilføre nye taktiske dimensioner. Maze har jo vundet turneringen selv, og kan bidrage i de afgørende situationer, og Groth er nu et sted i karrieren, hvor nye input er meget vigtige. Også for mig som træner, er det afgørende med ny inspiration, og der har Maze en uvurderlig erfaring at trække på, og jeg sætter stor pris på vores igangværende samarbejde også i træningshallen”.

Linus uddyber ”Det er utroligt lige i den Europæiske top, og det er de små marginaler, der kan afgøre en podieplads. Selvom der er er modstandere, der passer Groth bedre end andre, så er formen så god, at han kan slå alle. Jeg ser meget frem til turneringen, jeg tror positivt, at Groth er klar til at angribe”.

 

Der er lodtrækning til turneringen idag, fredag kl. 19.00.

Alle kampe kan ses på https://www.ettu.org/en/

 

Herrer:

  1. Timo Boll Tyskland, (verdensranglistens nr. 6)
  2. Patrick Franziska, Tyskland (VR 14)
  3. Mattias Falck, Sverige (VR 13)
  4. Darko Jorgic, Slovenien (VR 17)
  5. Simon Gauzy, Frankrig(WR20)
  6. Robert Gardos, Østrig (VR 27)
  7. Kristian Karlsson, Sverige (VR 28)
  8. Yang Wang, Slovakiet (VR 35)
  9. Emmanuel Lebesson, Frankrig (VR 36)
  10. Jonathan Groth, Danmark (VR 38)
  11. Tomislav Pucar, Kroatien (VR 39)
  12. Daniel Habesohn, Østrig (VR 44)
  13. Kirill Skachkov, Rusland (VR 46)
  14. Andrej Gacina, Kroatien (VR 47)
  15. Panagiotis Gionis, Grækenland (VR 59)
  16. Barish Moullet, Schweiz (VR 1581)