Maze ude af EM

I anden runde af herrernes singleturnering måtte Michael Maze se sig som den tabende part mod Dmitri Mazunov, Rusland. Michael kom aldrig i gang i en kamp, der havde Michael på hælene og uden power i sit spil.
 
Sætcifre: 5-11, 9-11, 8-11, 11-9, 12-14
 
Maze kom hurtigt bagud 3-0 i sæt uden at vise det store spil, der var med til at gøre Danmark til Europamester for hold. Maze mødte en godt spillende Mazunov, der lavede meget få fejl. Det var ikke spektakulært fra russerens side, men nok til at bringe Maze ud af fatning samtidig med hans stærke baghånd dominerede spillet og afgjorde de fleste points. 
 
Kampen var dog til slut ved at blive spændende da Maze kæmpede sig tilbage i kampen. Men det var stadig ikke den Maze, man har været vant til at se i holdturneringen. Han fik dog spillet sig frem til to sætbolde i 5. sæt ved stillingen 10-8. Han formåede dog ikke at lukke sættet, og måtte til sidst se kampen slippe ud mellem hans fingre med cifrene 14-12. Det betyder at Danmarks på forhånd bedste kort er ude af EM.
Hvis Danmark skal gøre sig forhåninger om flere medlajer skal de komme i herresingle, hvor Martin Monrad og Allan Bentsen stadig er med. 
 
 

Forfatter: Martin Bremer
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk