Med benskinner i Østrig

Netop nu er den 23-årige landsholdsspiller Mikkel Hindersson på et 10 dage langt træningsophold fra den 6.- 16. januar på den tidligere verdensmester i herresingle Werner Schlagers akademi i Østrig. Her træner Mikkel to gange dagligt sammen med så gode spillere som bl.a. portugiserne Marcos Freitas (nr. 15 på verdensranglisten) og Joao Monteiro (nr. 81 på verdensranglisten) samt Mihai Bobocica fra Italien (nr. 102 på verdensranglisten) og et par russiske spillere.

”Det er super træning med en stor trup og en stor hal. Der spilles på alle borde og i højt tempo, hvilket giver en god energi i hallen”, fortæller Mikkel, der bl.a. nyder godt af gode råd fra den tidligere tyske landsholdstræner Richard Prause samt to kvindelige trænere og Mathias Habesohn.
”Bare mængden af både trænere og spillere gør, at der hele tiden er lyd og en fed stemning i hallen”, fortæller Mikkel, der har trænet både op ad og ned ad. De fleste spillere holder ifølge Mikkel et godt niveau, så der er altid mulighed for et godt træningspas.
”Det er fedt, at træne med de allerbedste. Jeg bliver presset til det yderste, og har også benyttet mig af at snakke lidt taktik og spilsystem med nogle af dem for at få inspiration”, fortæller Mikkel.

Tunge stænger

”En gang i mellem bruger de benskinner i den sidste øvelse. Først kører man en øvelse med 1 kg tunge benskinner på hvert ben, der efter kører man samme øvelse uden skinnerne. Det gør, at man selv om man er træt, føler sig endnu hurtigere, når man pludselig ikke har belastning på”, forklarer Mikkel, der føler sig taget godt imod af både spillere og trænere.
”Det er et super godt sted at træne med både høj sparringskvalitet og mange trænere. De er på over det hele, så man får en følelse af, at de ikke kun er der for egne spillere, men også for en gæst som mig”.

Skinner

Benskinnerne som Mikkel Hindersson træner med i Østrig vejer hver 1 kg.

Mikkel Hindersson

Mikkel Hindersson er begejstret for træningen på Werner Schlagers akademi i Østrig. Foto: Rémy Gros. 

Forfatter: Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk