Medaljeforhåbninger i Hohhot

Nu nærmer årets største veteran-begivenhed sig, idet VM for Veteran starter søndag den 6. juni med akkreditering, og mandag-lørdag, d. 7.-12. juni spillet om de mange titler.

En stor dansk delegation på 46 personer rejser til Hohhot, Indre Mongoliet i Kina på fredag – med forventningerne om en god tur og forhåbentlig også nogle danske medaljer.

Vores største lid må lægges til Allan Bentsen, Henrik Vendelbo og Carsten Egeholt i H40, men også Niels Ramberg i H60 (med 15 VM- og EM medaljer i baghånden) har chancer. Endelig vil vil sætte næsen op efter flere 1/4- eller 1/8-finaler.

VM har foreløbigt 2084 anmeldelser registreret fra 51 lande og 374 ledsagere – heraf altså 33 spillere og 13 ledsagere fra Danmark. Der er 1475 herre- og 609 damespillere anmeldt.

Ældste anmeldte deltager er Dorothy (Doris) de Low fra Australien, som bliver 100 år i år – helt bekræftende på at bordtennis er en livslang idrætsgren.

Der har været en del rod med e-mail til Kina, men man har lovet at resultaterne skulle kunne følges på ittf.com under WVC Championships – men… vi kan kun håbe.

Efter VM tager 12 af danskerne direkte hjem til Danmark om søndagen, medens resten er fordelt på 2 ture varende 1 uge extra: XiAn/ Beijing og Kun Beijing.

Forfatter: Jens-Erik Linde
Kontaktperson tlf.: 86 22 37 04
Kontaktperson e-mail: linde@sport.dk