Medaljeoverrækkelse

Vi fik lige en snak med Mikkel Hindersson og Kasper Sternberg om turneringen i Sarajevo. Lidt om deres forventninger, om de var tilfredse og hvad de har tænkt over med fremtiden.

Endnu engang et stort tillykke med Bronzen! 

Kasper:
 Vores målsætning var at rykke op i A-Gruppen med holdet, og da vi havde klaret det, var det ligesom at vi var tilfredse. I den individuelle turnering var det klart doublen der var chancer i, målet var en medalje, vi spillede godt sammen og havde troen på at det kunne lykkedes. Da vi fik modgang i semien, var vi måske tilfredse med at have bronzen sikker.
Fremtiden, jeg har helt klart som mål at komme til ar spille på senior landsholdet og så kunne jeg godt tænke mig at komme til at spille i den Tyske bundesliga.
 
Mikkel: (fangede vi i 40 graders varme ved poolen på en græsk ø)
 Målsætningen var at rykke op i A-Gruppen med holdet, det lykkedes jo som bekendt. Derudover havde jeg satset på at komme blandt de sidste 16 i single, men tabte desværre tidligt. I double troede jeg inden start på at vi kunne gå hele vejen og tage guldet. Det gik også fint indtil vi tabte andet sæt i semien, så fik de lidt mere selvtillid, vi blev lidt dårligere og i modgangen var vi måske tilfredse med bronzen.
Fremtiden, jeg håber at blive fast mand på senior landsholdet, spille en masse pro tour’s og komme i top 100 i verden.

Forfatter: Allan Bentsen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 11
Kontaktperson e-mail: allan.bentsen@dbtu.dk