Medlemsregistrering

Med knap en uge tilbage af den fordoblede medlemsregistreringsperiode mangler 135 af 240 mulige DBTU klubber at registrere medlemstallet for 2012. Det er rigtig mange, så der bliver forhåbentligt travlhed i den kommende uge i forhold til medlemsregistreringen.

DBTU klubber er forpligtiget til at oplyse klubbens medlemstal til DIF og en korrekt registrering efter den af DIF foreskrevne procedurer er af stor betydning for bordtennissportens andel af tips- og lottomidler. Så skynd jer at registrere medlemmer – det skulle efter sigende være meget nemmere i år, da der er udviklet et nyt fællessystem for DIF, DGI og Firmaidrætten. 

Bordtennisklubber der er en del af en flerstrenget forening skal være opmærksom på, at medlemsregistreringsoplysningerne er sendt til hovedforening som også skal registrere bordtennismedlemmerne. 

I forbindelse med medlemsregistreringen vil DBTU endnu engang gøre opmærksom på, at DBTU og DBTU’s Lokalunioner  IKKE opkræver gebyr pr. enkelt medlem. 

Yderliger information omkring proceduren for medlemsregistreringen kan finde i venstre menupunkt eller i nedenstående nyhed fra DIF.   

Rød linje 

Nyhed fra 23.01.2013 skrevet af DIF’s kommunikationsafdeling til information omkring medlemsregistrering.

Foreningernes frist for at registrere medlemstal for 2012 nærmer sig. Det skal senest være gjort den 31. januar 2013 på adressen www.medlemstal.dk

Portalen har været åben for medlemsregistrering siden 1. december, og især i løbet af januar måned har tusindevis af foreninger registreret på den nyudviklede portal, Centralt ForeningsRegister(CFR), som DIF, DGI og Firmaidrætten har udviklet i fælleskab.

www.medlemstal.dk kan foreningerne ved at klikke på ”hjælp” få adgang til vejledningen, ofte stillede spørgsmål og en video-guide.

Foreningerne logger ind på portalen ved at benytte det CFR-nummer og adgangskode, som de modtog i en informationsmail udsendt i begyndelsen af december. Hvis foreninger skulle have forlagt denne mail og har brug for at få tilsendt CFR-nummer og adgangskode igen, skal dekontakte CFR-sekretariatet på følgende mailadresse: info@medlemstal.dk

 

Forfatter: Annette Westermann/DIF
Kontaktperson e-mail: info@medlemstal.dk