Medlemstal 2022

Medlemstallene for 2022 er offentliggjort, og de viser, at BTDK har en lille medlemsfremgang ift. 2021, fra 9009 til 9128 medlemmer.

Find medlemsopgørelsen her.

Se medlemstal for hele DIF-idrætten her.

Vi har stadig ikke knækket koden i forhold til de helt unge årgange, hvor vi generelt set går tilbage – lidt som vi har oplevet siden Corona havde sit indtog i 2020. Til gengæld har vi igen i år en pæn fremgang på ældreområdet. Dette medfører trods alt en samlet fremgang på over 100 medlemmer.

Det går generelt godt i Østdanmark – med bl.a. markant ungdomsvækst i BTDKs region Storkøbenhavn. Mindre godt i Vest. En overgang til DGI for nogle klubbers vedkommende har selvfølgelig betydning. Det gode er her, at sporten trods alt ikke mister medlemmer, men nogle klubber foretrækker tilknytning til DGI.

Vi har haft tiden med os i forhold til ældre-bordtennis. Det er dejligt at se, hvordan klubber på fremragende vis har åbnet dørene for de ældre i 60+ segmentet. Nu håber vi så, at vi bl.a. med vores Sukiru-satsning – sammen med skoler og institutioner – kan få flere af de unge med ombord. Det vil 2023 og 2024 vise.

Med forårshilsen og ønsket om en god Påske til alle

Henrik Vendelbo

Formand