Meget på spil, når DM-vinder skal findes

Blandt de absolutte topfavoritter er landsholdsspillerne Tobias Rasmussen, Thor Christensen og Martin Buch Andersen. Men de skal ikke føle sig sikre. Kan den gennemrutinerede showman, Allan Bentsen, stikke en kæp i hjulet? Og kan vores andre unge talenter blande sig i topstriden?

DM-titlen er i sig selv ærefuld. Men i år er der endnu mere end titlen på spil. OL-holdet skal sættes – der skal udtages 3 spillere plus en reserve. Jonathan Groth og Anders Lind er selvskrevne. Men hvem skal med som tredjemand – og som reserve? Det skal de kommende måneders resultater afgøre. DM er et blandt flere udstillingsvinduer, hvor spillerne kan vise landstræneren, hvem der bejler til de eftertragtede pladser.

Det ligner en meget åben konkurrence. Martin Buch ankommer tanket med selvtillid efter gode resultater i den tyske 2. Bundesliga med fire sejre i de seneste fem kampe. Thor har vundet fire af sine seneste seks kampe i den franske National 1 liga, men kampene ligger langt tilbage. Tobias har haft en meget blandet sæson, men sluttede VM for hold med en altafgørende sejr i kampen mod Slovenien.

Der er lagt op til en lækkerbisken for tilskuerne: Et super spændende og uforudsigeligt DM med ekstra meget nerve og tænding.