Michael Maze misser EM

DBTU og ikke mindst hovedpersonen selv havde sat næsen op efter at hold-EM i Lissabon, der starter på onsdag ville blive det helt store comeback for Danmarks bedste bordtennisspiller Michael Maze. Men sådan skulle det ikke være. En knæoperation har nu udsat comeback’et.

Michael Maze har netop fået foretaget en knæoperation, som skal være med til at sikre, at han kan blive ved med at spille på højeste niveau i verden.
Michael Maze har gennem den seneste tid været plaget af smerter i knæet, der har været medvirkende til at han ikke har kunnet træne optimalt. Konsekvensen blev derfor, at han efter scanning og i samråd med sin læge, traf den svære beslutning at lade sig operere. Dette vil holde ham ude i ca. et halvt år.
”Som det er lige nu, kan jeg spille på et hæderligt niveau, men hvis jeg skal kunne være med på topniveau i verden, kræver det, at mit knæ er 100% i orden. Jeg ser denne operation som en investering i min fremtidige karriere. Jeg har stadig store mål, jeg gerne vil opnå indenfor bordtennis, og det kan jeg ikke med et knæ, som ikke er i orden. Operationen er en langsigtet løsning i stedet for behandlinger, der ikke eliminerer smerterne” udtaler Michael Maze.

Michael Maze spiller for Roskilde Bordtennis, og det var meningen, at han om et par uger skulle spille for dem i Champions League. Det bliver dermed også afbud fra Maze til World Cup i Düsseldorf den 24.- 26. oktober.

”Roskilde Bordtennis har været en fantastisk støtte – og jeg er rigtig glade for at de har forståelse for min beslutning. Endvidere er jeg rigtig glad for den støtte, som også Team Danmark har udvist mig. Jeg er stadig topmotiveret for at fortsætte min karriere og glæder mig til at komme tilbage med fornyet kraft. Jeg håber på at kunne være klar til store mål såsom VM i 2015 og ikke mindst OL i 2016.” udtaler Michael Maze.

Michael Maze knæ

Michael Maze er blevet opereret i knæet og må finde sig i ca. 6 måneders pause.

Kontaktperson tlf.: +45 24 83 15 92 / +46 72 301 41 11
Kontaktperson e-mail: linus.mernsten@dbtu.dk