Michael Maze skriver under på sit livs kontrakt

Michael Maze har knapt fået armene ned efter weekendens sejr i Europa Top 12, før han igen kan hæve dem i begejstring over en ny et-årige kontrakt, som han har indgået i dag mandag med Bundesligaklubben Borussia Düsseldorf.

Efter at have haft tilbud fra adskillige top-klubber i Europa, blev Michael enig med Düsseldorf om at forlænge den nuværende kontrakt, dog med en klækkelig lønforhøjelse. Kontrakten indebærer at Michael skal spille 20 kampe for klubben fordelt på Champions League, Bundesligaen og pokalturneringen. Samtidig giver den Michael mulighed for fortsat at være bosat i København og træne i Idrættens Hus.

At Michael er blevet en attraktiv spiller i Europa viste weekendens resultat, og denne kontrakt er et tydeligt bevis på, at Düsseldorf har handlet hurtigt. 2004/2005-sæsonen bliver Michaels syvende sæson i klubben, hvor han allerede kom til som 17-årig. Han har med klubben været med til at vinde Champions League i 2000, det tyske mesterskab i den forgangne sæson og flere pokaltitler. Klubben har med Michaels signatur forhåbentlig sikret sig adgang til flere titler i den kommende sæson.

Forfatter: Jakob Harden
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: jakob.harden@dbtu.dk