Michael Maze spiller Swedish Open

Michael Maze i en koncentreret serv. Foto: Rémy Gros.

”Jeg er ikke på vej tilbage i international topbordtennis”, siger europamesteren i herresingle fra 2009 Michael Maze, der stiller op ved Challenge Swedish Open i Stockholm i dagene 13.- 19. november.

”Jeg vil gerne hjælpe det danske landshold til en bedre placering på verdensranglisten. Jeg synes jo stadig det er sjovt og min krop har det fint, men man skal ikke forvente et stort forkromet comeback”, siger Michael Maze, der også er aktuel i Champions League med Roskilde.

I fredags måtte Michael Maze se sig slået med 3-2 i sæt i begge sine kampe mod henholdsvis Kristian Karlsson (nr. 23 på vr.) og unge Anton Källberg (nr. 75 på vr.), da Roskilde gæstede Borussia Düsseldorf i Champions League.
Düsseldorf vandt 3-2 uden en sygdomsramt Timo Boll, der dog skulle være klar til at tørne ud for ’Team Maze’ i sidste afdeling af Pan-Asian holdturneringen T2APAC når 6. runde afvikles i Malaysia fra 1.- 4. november. Kampene i T2 streames live på www.t2apac.com.


Holdkaptajn Michael Maze og Team Maze-spiller Timo Boll ved seneste T2APAC-runde den 7. oktober i Asien efter, at Team Maze havde besejret Team Persson med 15-13. Timo Boll vandt i den holdkamp med 3-2 i sæt over Mattias Karlsson. Foto: T2APAC.

Forfatter: Arne Madsen/Carsten Egeholt
Kontaktperson tlf.: 27 26 06 09
Kontaktperson e-mail: carsten.egeholt@dbtu.dk