MICHAEL MAZE UDE AF EM

Michael Maze kommer ikke til at forsvare sit europamesterskab, som han vandt sidste efterår i Stuttgart – Maze er knæskadet, og kommer ikke til at deltage i det forestående EM i Ostrava.

Den skadede europamester er i flere medier citeret for følgende udtagelse til Ritzau:

“Det er desværre ikke lykkedes at blive klar. Vi har prøvet til det sidste og gjort, hvad vi kan”.

Til dbtu.dk udtaler Maze: “Det er voldsomt frustrerende – jeg havde været skadefri i godt to år, og så kommer dette. Det er vildt ærgerligt, at jeg ikke kan forsvare titlen i Ostrava”.

Maze skal snarligst gennemgå en arthroscopi for at få afklaret, hvad der præcis er galt med knæet, hvori problemet opstod for nogle måneder siden – teorien er, at skaden skyldes en virus i blodet.

Afbuddet fra Michael Maze betyder, at sportschef Peter Sartz nu nedjusterer forventningerne til de kommende europamesterskaber:

“Det er klart, at vores udgangspunkt uden Maze er et helt andet!

Jeg håber, at de unge spillere, Kasper Sternberg og Jonathan Groth kan tage et stort spring fremad ved dette EM. De har vist gode takter i træningen, og det er mit håb at de sammen med rutinerede Allan Bentsen kan slå igennem ved EM”, sagde den danske sportschef efter Maze’ afbud.

Læs mere om de kommende europamesterskaber, der indledes om blot tre dage, under EM 2010, hvor der p.t. kan findes kampprogram, EM-nyheder, spillerlinks og presseklip…

Forfatter: Madsen & Sørensen
Kontaktperson tlf.: 40 25 49 97
Kontaktperson e-mail: peter.sartz@dbtu.dk