Mie skov vinder guld ved Sweden GP Tour

Det blev guld for Mie Skov, som vandt over Linda Bergström med 4-1 i finalen. Bergström vandt for nylig OL-kvalifikationen i Qatar og har vist topform, hvilket understreger at Mie ikke havde en nem vej op på podiet. I denne video kan I høre hendes egne tanker om stævnet, og lidt om hvad hun kigger hen mod det næste stykke tid.

Opdatering:

Mie Skov vandt søndag eftermiddag finalen i den svenske tour i Eslöv efter finalesejr over bedste svensker Linda Bergström, der ved OL kvalifikationen i Doha i Qatar kvalificerede sig til OL. Mie Skov vandt i finalen 4-1.

Mie tabte første sæt med 7-11, men vandt så de næste fire sæt med de tætte cifre 13-11 11-9 11-8 11-9.  Mie Skov kvalificerede sig ikke til OL ved turneringen i Doha, men har endnu en chance ved den europæiske kvalifikationsturnering i Portugal fra den 21. til den 25. april.

Mie Skov vandt i semifinalen søndag formiddag over den anden svenske landsholdsspiller Stina Källberg med 12-10 i afgørende syvende sæt. Efter at have været bagud med 0-2 i sæt fik Mie udlignet til 2-2, men kom bagud 3-2 i sæt, inden det blev til 11-9 og 12-10 i de to sidste sæt. De samlede cifre 6-11 8-11 11-9 11-5 10-12 11-9 12-10.

Imponerende indsats af Mie Skov der efter flere års pause nu er ved at være tilbage i allerbedste form. Sejren i Sverige gav foruden en ordentlig dosis selvtilllid før næste måneds sidste OL-kvalifikationsturnering også 20.000 kr. i sejrspræmie.