Mie tilbage i Halmstad

Dato: 
07.04.2021

Til en ny omgang af Pro Series

Den 7.-8. april arrangerer det svenske bordtennisforbund (SBTF) endnu en omgang af Pro Series, hvor de var hurtige med at invitere tilbage Mie Skov som var med d. 24.-25. marts.

Den gang vandt Mie alle sine kampe i puljen, og tabte semifinalen mod svenske Filippa Bergand med 16-14 i afgørende sæt. Den her omgang er Mie ude efter revanche i et generelt meget ungt startfelt. Deltagerne er:

Mie Skov (DEN)
Anna Kirichenko (FIN)
Martine Toftaker (NOR)
Rikke Skåttet (NOR)
Hannah Holgersson (SWE)
Rebecca Muskantor (SWE)

Samtlige spillere udover Mie spiller i den svenske Pingisligan (højeste serien) for damer. Anna Kirichenko (WR: 230, höjst af samtlige deltagere) spiller i IK Juno sammen med Hannah Holgersson, mens Martine Toftaker repræsenterer Halmstad, Rikke Skåttet spiller for Eskilstuna og Rebecca Muskantor for årets liga-sensation Lekstorp.

Mie kan betragtes lidt som en favorit, men målet er at kampene skal spilles en ad gangen og, i Mies egne ord, at Mie kan ”stå for det jeg laver inde ved bordet også når kampen er faerdig, og at jeg repræsenterer de værdier som er vigtige for mig i det jeg gör”. Kampene er en vigtig del af forberedelserne for OL-kvalen i Portugal om knap to uger, hvor hun får en ny statusrapport på sit eget spil og hvorvidt hun kan spille på sine egne styrker men også stole på sine svagere sider, især når der kommer pres på. Som tennisspilleren og coachen Brad Gilbert sagde: ”Pressure is the ultimate lie detector. That’s when strokes speak the truth”. Tiden må vise, hvorvidt Mie når det sandhedens øjeblik i de kommende dage. Det er i hvert fald klart, at hun går efter at spille et par rigtigt gode kampe hvor hun kan vise både kreativitet, tålmodighed og et bredt spilregister.  

Kampene kan ses live på C-More og svenske TV 4 Sport. Resultaterne opdateres også løbende på det svenske forbunds hjemmeside, www.svenskbordtennis.com

Forfatter: 
Magnus Mallander