Motion & Trivsel i Herning

Som noget nyt kan stævnearrangørerne fremover komme med et forskræp til deres stævner, samt et referat efter stævnets afvikling.

Forskræp kan tilsendes nårsomhelst, men evt. “sidsteøjebliks-information” ang. fx. Drive In-muligheder, skal tilsendes senest torsdag inden stævnet, mens referat skal tilsendes senest tirsdagen efter – begge dele bedes sendt til henrik@dbtu.dk.

Snejbjerg Hallen lagde i weekenden lokaler til Motion & Trivsel Cup 2008.

I løbet af weekenden havde vi besøg af 230 spillere fra størstedelen af Danmark og 30 fra Tyskland. Der blev i løbet af weekenden spillet næsten 1.300 kampe på de 24 borde som vi havde til rådighed.

Lige fra starten af blev der gået til den, og det har fra arrangørens side været en stor fornøjelse, at se hvordan spillere, trænere, ledere og forældre, positivt har deltaget, for at gøre weekenden til en god oplevelse for alle.

Om aftenen blev der hygget på Snejbjerg Skole. De sidste gik til ro kl. 02:30, så der var enkelte lidt trætte spillere og ledere som mødte op søndag morgen. Jeg deltog selv i hyggen, og må ærligt tilstå, at det var svært at komme op søndag morgen.

Søren Hansen fra Ribe styrede suværent stævneprogrammet, og lørdag holdt tidsplanen lige akkurat, hvorimod søndag kunne vi i løbet af dagen hente ca. 30 minutter.

Vi indførte sidste år, at der skulle være en pokal til den klub som i løbet af weekenden vandt flest kampe.

Sidste år vandt Ribe foran Snejbjerg. I år var Søhøjlandets BTK suværen vinder af denne pokal med 131 vundne kampe i løbet af stævnet. Snejbjerg måtte igen tage til takke med 2. pladsen.

Et stort Tillykke til Søhøjlandets BTK!

Til slut vil vi fra arrangørernes side gerne benytte lejligheden til at takke alle deltagende spillere, trænere, ledere og forældre for den positive indstilling der er deltaget med.

Vi har forsøgt, at stævnet skulle være en positiv oplevelse for alle besøgende, og det kan kun lade sig gøre, når også deltagerne arbejder i samme retning.

En Stor Tak for den måde I har været på, og forhåbentlig på gensyn til næste år.

Under DBTU’s Kalender kan man se alle stævner i indeværende sæson – og under Stævner kan man læse meget mere om stævneaktiviteter i Danmark, samt læse alle bragte stævnenyheder…

Forfatter: Snejbjerg KFUM
Kontaktperson e-mail: deter@cool.dk