“Move it, Kids!”

Tirsdag den 24. august pakkede udviklingskonsulenten bat og bolde samt en hel del kreativitet og drog mod Værløse, hvor børn fra SFO’er og Fritidshjem i Furesø Kommune var samlet til fysisk aktivitet.

MOVE IT, KIDS

Cirka 300 børn fra 6 forskellige SFO’er og fritidshjem var samlet på Hareskov Fritidshjem, hvor de fik mulighed for at prøve kræfter med basketball, volleyball, gymnastik, rulleskøjteløb, cykling og selvfølgelig bordtennis.

Bordtennis havde fået en lille hal med to borde stillet til rådighed så fokus skulle ikke være på det færdige spil, men på forskellige sjove lege/øvelser, der kunne give børnene en startende fornemmelse af bat og bold.

Vi havde valgt at opstille 9 forskellige stationer, hvor børnene kunne gå til og fra, idet det er en del af konceptet, at børnene kan zappe frit mellem de forskellige idrætsgrene.

MOVE IT, KIDS

Aktiviteterne ved de 9 stationer var følgende;

Stationær – bold på bat, hvor længe med 1 bold, 2 bolde …..
Hold bolden i luften først kun forhånd siden skiftevis forhånd og baghånd
Puste bold – hvilket var en stor succes specielt når det lykkes at lave pigerne mod drengene.
Bordtennis mur enten alene eller flere mod hinanden. Bolden måtte enten ikke ramme jorden eller måtte ramme en gang.
Spil gennem hulahopring
Studs bolden til hinanden – bolden skal studses på et afgrænset område.
Rør ikke stregerne – gå gennem den opstregede gang uden at rører stregerne bolden skal enten holdes i luften eller studses.
Skyd bolden i spande.
Rundt om bordet.

Der var rigtigt mange børn, der kiggede forbi og der var latter og glade miner. Der var også flere børn der havde medbragt deres egne bat og som glædestrålende fortalte, at de spillede i Furesø BTK og var meget glade for deres træner Lasse – skønt at høre.

MOVE IT, KIDS

Forfatter: Annette Westermann
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 17
Kontaktperson e-mail: annette.westermann@dbtu.dk