Netværksmøde: Fokus på foreningens forældre

Forældre har uden tvivl flere vigtige roller at spille i foreningslivet især ift. deres egne børns idrætsdeltagelse. For at få det bedste ud af dem, er det nødvendigt, at foreningerne er i stand til at klæde forældrene på til at være forældre i en bordtennisklub. Hvor går grænsen mellem forældrenes opgave og klubbens opgave i forbindelse med børnenes idrætsdeltagelse? Hvad med forældrenes frivillighed, hvad kan man forvente og hvad kan man forlange?

Der vil blive afholdt netværksmøder i efteråret 2018, for foreninger, der gerne vil have det bedste ud deres forældre. På netværksmødet vil der blive arbejdet med at klarlægge forventninger (klubbens og forældrenes), bidrag (klubbens og forældrenes), udarbejdelse af en forældreplan. Her vil man få mulighed for at få sparring med andre klubber og høre deres ideer til og erfaringer med forældregruppen.

OBS! I stedet for at afvente en dato, så skriv allerede nu til nedenstående mail og “bestil” et netværksmøde hos jer. På den måde bestemmer I tid og sted og undgår transporttid! Det er helt gratis.

Netværksmødet er gratis for bordtennisklubberne, vil vare mellem 2-3 timer og foregå på en hverdagsaften. Det vil blive annonceret i løbet af sommeren, hvor og hvornår, der afholdes forældrenetværksmøder.

Ved du allerede nu, at din klub er interesseret i sådan et møde, så kontakt jeppe.damsgaard@dbtu.dk for at høre mere og/eller blive vært for et netværksmøde.

Forfatter: Jeppe Lindhardt Damsgaard
Kontaktperson tlf.: 43262117
Kontaktperson e-mail: jeppe.damsgaard@dbtu.dk