Nordea Cup

I weekenden blev der dystet på alle niveauer, da Roskilde afholdte Nordea Cup. Næsten alle de bedste ungdomsspillere var til start, og i de to eliterækker var der også højt niveau. Hos herrerne vandt Københavns Omar Assar efter en forholdsvis enkelt 3-0 sejr over Allan Bentsen i finalen. Omar havde i semifinalen slået Finn Tugwell med 3-1 mens Allan slog Morten Hyrup med de samme cifre.

Hos damerne var det kinesiske Wu Xiaoning som løb med sejren. I finalen besejrede hun Mie Skov med 3-1. Mie havde i sin semifinale besejret en anden kineser, Ren Shipping, og Wu havde gjort det af med Pernille Agerholm.

For herrernes vedkommende var der ekstra meget på spil. Mikkel Hindersson, Tobias Lau, Morten Hyrup, Ruben Jensen, Tobias Rasmussen og Claus Schou spiller om udtagelse til VM i Paris, og her var det Morten Hyrup som kom stærkest ud af turneringen. Med sin semifinale ligger han sig i spidsen med 50 points, mens Tobias Lau og Mikkel Hindersson hver fik 25 points for deres kvartfinale. De tre juniorer tabte alle i 1/8-finalen og får dermed 15 points. Jonathan Groth og Kasper Sternberg er direkte udtaget.

Bordtennisportalen findes alle resultater fra weekendes stævne. 

Forfatter: Christoffer Petersen
Kontaktperson e-mail: gitte.hvid@dbtu.dk