Torsten Sejr Hansen har startet en ny hjemmeside, der både publicerer egne artikler og opslag samt lægger opslag fra klubberne op, så opslagene gør glæde hos flere bordtennisfolk. Nedenfor fortæller Torsten om hjemmesiden:

 

Det er mit indtryk, at mange klubber og spillere gør et super fint arbejde kommunikativt på deres sociale medier – faktisk bedre end man kunne forvente, når man tager i betragtning, at det overalt er frivillige kræfter, der står bag. Men mange facebooknyheder fra klubberne når ikke længere end til de mest inkarnerede af klubbernes egne medlemmer.

På den anden side er det min erfaring, at mange danske bordtennisspillere faktisk gerne vil læse flere nyheder om vores elskede sport – og det er både elite, bredde, ungdom, senior og 60+.

voresbordtennis.dk forsøger jeg at spænde båndene sammen, så klubbernes, spillernes og forbundenes nyheder bliver let tilgængelige for læserne, uden at de nødvendigvis skal lede på Facebook mellem Ja-tak-tilbud fra den nærmeste SuperBrugs og invitationer til Fætter Victors fødselsdag på lørdag om 3 uger.

 

Lidt om teknikken

God teknik er vigtig i bordtennis – og der er også en grundlæggende teknik på VoresBordtennis.dk. Hjemmesiden gør nemlig brug af et lille progam, som er i stand til pr. automatik at hente facebookopslag og instagramopslag, og videregive dem som nyhedsartikler med billeder, videoer osv. Importen sker oftest inden for 1 time efter opslaget er lagt på klubbens, spillerens eller forbundets egen side.

Det ville naturligvis ikke være ok at videregive disse opslag uden accept. Derfor har jeg haft kontakt til mange klubber for at bede om deres tilladelse, og der må jeg sige, at der har været virkelig stor opbakning.
Det betyder at der kort tid efter offentliggørelsen af siden, lå accept fra over 50 klubber – og derfor kan man allerede nu finde mellem 5 og 10 nyheder dagligt på voresbordtennis.dk

 

Også en platform for egenproducerede nyheder

Jeg har også en lyst til at skrive egne nyheder, guides med mere om bordtennis, men jeg har manglet en platform til at udgive nyhederne på. Den platform har jeg nu, og mine egenproducerede artikler vil derfor blande sig i nyhedsstrømmen med klubbernes/spillernes/forbundenes nyheder.