Ny diplomtræner i DBTU

Finn gennemførte sidste år DIF-diplomtræneruddannelse og har gennem de sidste tre måneder deltaget på DBTU’s Diplomtrænerdel og kan nu kalde sig Diplomtræner. På DBTU-delen har Finn arbejdet på at udvikle en teknisk strategi i BTK61, som henvender sig til klubtrænerne. Produktet er en opsamling af erfaringer fra Finns 30-årige bordtenniskarriere og viden fra DIF diplomtræneruddannelse.
Produktet er en anbefaling, som er kogt ned til en række punkter om motorik, styrketræning og teknisk træning af fire forskellige målgrupper. Finn har sat fokus på udvikling af et træningsmiljø, som Finn kalder: ”et mestringsklima i stedet for et konkurrenceklima”, hvilket er helt i overensstemmelse med det nye Alderrelateret Træningskoncept (ATK2.0).

Under DBTU’s Diplomtræneruddannelse har Finn haft Rasmus Klein-Døssing som vejleder. Rasmus er apropos ved at lægge sidste hånd på sit speciale omhandlende optimering af træneruddannelse/-udvikling.

Finn er den første, der gennemgår DBTU’s Diplomtræneruddannelse i den nye uddannelsesstruktur, og Rasmus har bedømt Finns præstationer ud fra uddannelsens kompetencemål.

Rasmus udtaler: ”Undervejs i forløbet har Finn arbejdet meget proaktivt og selvstændigt. Han har selv taget et stort ansvar i udarbejdelsen af de delopgaver, der opstod i forløbet. Finn har været pligtopfyldende og har holdt alle aftaler i processen. Finn har udvist stort gåpåmod – også i situationer, som han ikke var vant til at stå i. Afslutningsvis har Finn udvist stor interesse gennem forløbet, hvilket både har smittet af på mig som vejleder men også på Roskilde Bordtennis’ trænere – særligt under trænerseminaret”.

På DBTUs Uddannelsesudvalgs vegne ønsker vi Finn Tugwell tillykke med titlen som Diplomtræner.

Forfatter: Poul Danborg
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 18
Kontaktperson e-mail: poul.danborg@dtbu.dk