De nye medarbejdere skal bidrage til at udvikle nye områder af BTDK samt sikre solid drift og service til medlemmerne. De nye medarbejdere er:

Emma Buus Nielsen, der er startet på fuldtid den 1.5 med ansvar og opgaver indenfor opbygning af digital infrastruktur, data om BTDK’ aktiviteter og en række administrative opgaver samt service til medlemmerne. Emma er 24 år og er uddannet indenfor sports-management, markedsføring, kampagner og SoMe.

Chan Voong er startet 1.6 på fuldtid med ansvar og opgaver indenfor økonomi og administration. BTDK tager bogføring hjem fra IKC i Idrættens Hus og står herefter for hele økonomi funktionen selv. Chan er 46 år, har arbejdet med økonomi og administration i mange år og har spillet bordtennis det meste af livet.

Kim Bak Nielsen er startet 1.5 på 20 timer om ugen, og har ansvar og opgaver indenfor BTDK nye aktivitet Tamago, hvor Kim driver udvikling af Tamago-design, udvikling af Tamago App samt opgaver indenfor digital markedsføring af events og camps og færdiggørelse af ny hjemmeside.
Kim har arbejdet med digital markedsføring og salg i 20 år, og har den helt rigtige kreative baggrund for at kunne bidrage til fremdriften i BTDK.

Vi håber, I vil tage godt imod dem