Jean-Michel Saive, Belgien europamester i herre single i 1994, deltager i syv olympiske lege, og tre gange Pondus cup vinder i 1989, 1990 og 1995, er blevet valgt til formand for den belgiske olympiske komite. Den nu 51-årige belgier debuterede på landsholdet som 13-årig og vandt sin første internationale turnering i KB hallen i 1989, hvor han vandt Pondus cup.  Han stillede op til formandsposten i ITTF i 2017, hvor han tabte knebent til tyske Thomas Weikert. Jean Mi som han kaldes blandt venner, satser nu på en olympisk karriere

I Tyskland skal det tyske forbund have ny formand til december, hvor Michael Geiger ikke stiller op til genvalg. Fem af de tyske distrikter opstiller Claudia Herweg.
I Frankrig hedder den nye formand Gilles Erb, som i kampvalg slog den tidligere præsident Christian Palierne af pinden.
Omar Asser tidligere Københavns Bordtennis vandt ved Afrikanske mesterskaber sit tredje mesterskab i herre single. 

På ITTFs kongres i Houston i den 24. november skal der vælges ny præsident og ny Executive Komité. Der er kun en kandidat til præsidentposten – Petra Sörling, medens der er 17 kandidater til de otte pladser i Executive komité’en.  Her stiller blandt andet den kinesiske præsident og tidligere verdensmester og OL vinder Liu Guoliang op. Der er tre europæere blandt kandidaterne. Den tidligere franske landstræner Michel Gadal, ETTU’ præsident Igor Levitin, Rusland og den ungarske formand Roland Natran. Kongressen bliver en hybrid mellem virtuel og fysisk kongres i hårdt Corona ramte Houston. ITTF har anbefalet forbundene at deltage virtuelt eller maksimalt med en delegeret. Så det bliver en noget amputeret valgkamp i coronaens skygge.