I dag har jeg været til en spændende top 12 i Hillerød med masser af fight, energi og flot spil. Tillykke til de stolte medaljetagere, og tak til alle spillerne for jeres flotte indsats.

I disse uger arbejder vi bla. på ideer om, hvordan fremtidens træner og talentudvikling skal foregå rundt i hele landet, så vi får mere og bedre viden om talentudvikling og begyndertræning ud i klubberne. Når jeg ser top 12 i dag, er det tydeligt for mig, hvor vigtigt det er, at trænere lærer spillerne at håndtere kampspil, så de neglebidende kampe stadig er sjove og gode oplevelser uanset resultatet. Det er afgørende for oplevelsen, at tælletavlen og kampresultatet ikke styrer humøret i negativ retning for spillere, trænere og forældre.

I januar måned gennemfører vi vækstmøder i alle regioner og laver aftaler med alle vækstteams om samarbejde i 2020. Billedet nedenfor er fra et godt vækstmøde i region Storkøbenhavn hos AIF, hvor der var rekord mange deltagere. I den kommende uge skal jeg til Fyn mandag og Bornholm onsdag. Det er meget berigende møder at få talt m klublederne, det giver os meget inspiration til vores kommende opgaver i BTDK.

 

 

Jeg har haft første ungdomspanelmøde med de to kvikke unge, Nicoline Koefoed og Louise Jakobsen, de kommer til at bidrage til indholdet af den kommende ungdomskonference sammen med flere andre. Jeg havde egentlig som ambition, at flere unge skulle være med, men jeg må sande, at tid og geografi gør, at noget af ungdomspanelets arbejde først bliver på og efter ungdomskonferencen.

 

Vi har allerede fået mange tilmeldinger til ungdomskonferencen, og jeg håber, at endnu flere har lyst til at være med til at skabe nye rammer og mål for dansk ungdomsbordtennis.

Ha en god uge, Martin

Forfatter: Martin Lundkvist