Et godt DM arrangement i Odense er vel overstået. Tak til OB for et par gode dage i idrætshallen i rigtig gode omgivelser. Og tak til både herrerne og damerne for at levere klasse bordtennis og god fight i rigtig mange kampe. Ikke mindst viste mange af de unge talenter, at de kan levere på højt niveau.
Nogle har spurgt hvor Jonathan Groth blev af? Jeg har drøftet mulighederne med Groth selv og Linus, og lysten til at deltage i DM er stor hos Groth, men kalenderen skal også fungere. Groth har et presset program og skal forsøge af al kraft søge at samle point sammen, så han kan få en 1/8-finale seedning. Vi er mange, der vil se frem til et muligt kongemøde næste år m Groth og Lind, så det vil vi arbejde på.
Vi er i BTDK glade for samarbejdet med Magnus Mallander, derfor er vi rigtig glade for at kunne skrive, at Magnus er gået på fuld tid i BTDK fra 1.3.2020.
Magnus får derved mere tid til at arbejde med ungdoms- og damelandsholdet samt generelt at bidrage til BTDK’ ungdomsstrategi.
Magnus er en super engageret og kompetent træner, der kan lide at være i dialog med vores mange dygtige spillere og klubtrænere. Således er Magnus på klubturné i denne uge i både Odense, Silkeborg og Aarhus.
Vi har meget, vi skal ha udviklet på træner, ungdoms- og damesiden de kommende år, der bliver Magnus en vigtig brik for at lykkes.
Ellers er der rigtig mange ting i gang. Vi er fx i fuld gang med at forberede den kommende ungdomskonference i Odense den 15.3. Jeg er super tilfreds med, at vi bliver over 40 deltagere fra det meste af landet.
Ambitionerne er store, vi skal ha tænkt kreative ideer om, hvordan vi kan forny vores stævner, turnering, konkurrenceformer, events, træner og talentudvikling.
Vi er ligeledes gået igang med ny organisering og rekruttering af det udviklingsteam, der om kort tid skal starte udviklingsarbejdet rundt i landets klubber, et samarbejde med klubberne jeg virkelig ser frem til.
Ha en god uge,

 

Forfatter: Martin Lundkvist
Kontaktperson tlf.: 40 70 99 99
Kontaktperson e-mail: martin.lundkvist@bordtennisdanmark.dk