Nyt fra formanden

Kære alle
Så gik de første 3 uger med formandskasketten på. Og det har været med fuld fart på….
Først og fremmest har bestyrelsen afholdt sit første bestyrelsesmøde. Det handlede hovedsageligt om, at vi kom lidt nærmere ind på hinanden. Derfor havde det enkelte bestyrelsesmedlem til opgave at fortælle om sin baggrund, bevæggrund for bestyrelsesarbejdet og ambitioner for arbejdet. Det var super godt at have den runde. Herudover fik hvert bestyrelsesmedlem mulighed for at komme med ønsker til den opgaveoversigt, som jeg har ambitionsniveau om skal ligge fremme for alle inden længe. Bestyrelsen mødes stort set hver måned det kommende år, så hvis der er noget I ude i klubberne mener vi skal drøfte eller sætte gang i for at understøtte målet om vækst, så kontakt gerne et af bestyrelsesmedlemmerne. (Nedenfor billede af BTDK’ bestyrelse 2021-22. Ahn Lykke Pedersen og Anne Diness er ikke med på billedet)
Herudover var jeg i Hillerød til TOP-12 for ungdom, hvor jeg sammen med bestyrelsesmedlem Anne Diness fik æren af at overrække præmier. Det var STORT igen at se bordtennis med unge spillere, der bare vil ud over stepperne – og hvor man efter 5 minutter i hallen fornemmede både sammenhold og respekt på tværs, men også mærkede den vilje der var til at vinde. Tillykke til vinderne, dem der kom lige efter – men tillykke til ALLE med igen at være i gang.
Jeg har også haft intensive drøftelser med direktøren for BTDK, Martin Lundkvist. Her fik jeg indblik i administrationens arbejde. Jeg fik bekræftet mine antagelser om, at Martin besidder den vilje og energi der skal til for at vi kommer godt efter vækststrategien og de indsatser der skal til for at skabe netop den vækst, som vi alle sammen ønsker. Jeg er sikker på, at Martin er den rette til at fortsætte det administrative arbejde sammen med de øvrige ansatte og mange af jer klubfolk, der også engagerer jer i ledergruppe, vækstteams og faggrupper.
Så har jeg været Danmarks politiske repræsentant ved EM i Warszawa. Det var en fornøjelse at møde mange nye ansigter indenfor europæisk bordtennis, men også gense mange kendte ansigter. Gode drøftelser med fx repræsentanter fra NETU (Nordeuropæisk Bordtennis Union), Mikael Andersson, sportschef i det svenske forbund og ikke mindst herrelandstræner Linus Mernsten. Det var meget givtigt. Det var ligeledes herligt at tilbringe mange timer med det danske landshold, der – på trods af svingende resultater – udviste en professionel tilgang til dét at skulle præstere internationalt. Efter EM så vi jo, at Matin Buch fik godt udbytte af formen fra EM, da han vandt en afdeling af Pro Series i Sverige.
Til sidst vil jeg nævne, at man som formand lynhurtigt får en større kontakt til en masse gode bordtennisfolk i ind- og udland. Jeg har ingen jordisk chance for at opfylde alle jeres drømme, men det er superfedt, at I har dem. Nogle af dem skal Bordtennis Danmark nok løbe med, andre må vi hjælpes ad med, og de sidste må I selv forfølge. Men lad os endelig fortsætte dialogen.
God sommer til alle!
Venlige hilsner
Henrik Vendelbo, Formand BTDK
Forfatter: Henrik Vendelbo
Kontaktperson: Henrik Vendelbo
Kontaktperson tlf.: 24412842
Kontaktperson e-mail: henrik.vendelbo@bordtennisdanmark.dk