Nyt fra Turneringsgruppen

Kategori: 
Dato: 
24.11.2020

- genåbningen af Nordjylland medfører at de berørte klubber nu kan aftale afvikling af de udsatte kampe.

I Serierækkerne, Bordtennisligaen samt 1. division herrer bedes afvikling af de udsatte kampe givet høj prioritet af klubberne, idet den videre holdturnering og nye puljer i anden turneringshalvdel er afhængig af disse kampe.

Turneringgruppen er klar over at der igen skal trækkes store veksler på klubbernes ressourcer i forhold til nedenstående plan for afvikling af de udsatte kampe, og håber at klubberne i samarbejde kan finde de nødvendige kompromiser for at sikre en ”normal” afvikling af turneringen.

Af de 80 kampe som oprindeligt skulle afvikles før jul i 1.- 3. division herrer, er foreløbig aftalt nye datoer for 67 kampe. Kun 13 af de udsatte kampe som følge af nedlukningen i Nordjylland udestår stadig.

Bordtennisliga Herrer og Damer

Som udgangspunkt forventes kampe i Bordtennisligaen i weekenden 28.- 29. november 2020 afviklet efter det oprindelige kampprogram. Hvis spillelokalet efterfølgende er booket til anden side som følge af de mange andre kampflytninger er en udsættelse acceptabel, dog forventes alle kampe fra første turneringshalvdel nu afviklet inden årsskiftet.

Kampflytninger aftales med Carsten Egeholt carsten.egeholt@bordtennisdanmark.dk

1. division herrer

Det er fortsat ikke muligt af afholde samlinger. Det er dog muligt at afholde samtidige kampe i Ligaen og 1. division (specielt til B75 da alle udsatte kampe i de to øverste rækker vedrører B75). Da genåbningen nu er fremrykket med ca. 14 dage, er det forventningen at alle kampe fra første turneringshalvdel kan være afviklet inden årsskiftet.

Kampflytninger aftales med Michael Demant michaeldemant41@gmail.com

2. division kreds 2 herrer

I 2. division har det indtil forleden kun været muligt at afvikle 3 af 16 kampe. Der er aftalt nye kampdatoer for de tre holdkampe. Siden genåbningen af Nordjylland er yderligere 4 kampe aftalt.

Da 2. division er en almindelig dobbeltturnering, ligger der ikke samme pres på at få afviklet de udsatte kampe inden årsskiftet.

For at få 2. division tilbage på sporet gælder følgende:

  • Det er fortsat ikke muligt at afholde samlinger.
  • De udsatte kampe kan flyttes og afvikles efter årsskiftet.
  • Anden turneringshalvdel starter fra og med holdets 8. kamp. Dermed stilles alle hold ens i forhold til brug af nye spillere i anden turneringshalvdel og er uafhængige af den oprindelige kamprækkefølge.
  • De faktiske datoer for afvikling af kampene er afgørende for brug af spillere.
  • De udsatte kampe skal være afviklet senest d. 28/2-2021.
  • Det henstilles at klubberne ikke ser på millimeterretfærdighed i forhold til afvikling af ude- og hjemmekampe, men sammen prøver at finde den optimale model for hele turneringen og ikke kun ser på egne interesser. Det er faktisk muligt at spille en kamp om formiddagen hos en klub og køre videre til en anden klub om eftermiddagen.
  • Det forventes pt. at der i to første DT-weekender i 2021 afvikles kampe som planlagt. Holder dette ikke stik, har Turneringsgruppen en plan B eller et forslag til en alternativ kampafvikling liggende klar.

Kampflytninger aftales med Michael Demant michaeldemant41@gmail.com

Serierækker og ungdomsrækker

Flere rækker og puljer har været ramt af nedlukningen. Turneringsgruppen opfordrer klubberne til at aftale afvikling af de udsatte kampe således at alle kampe kan være afviklet inden årsskiftet.

Husk venligst at Turneringsgruppen skal orienteres om de nye datoer. Sker dette ikke, kan det medføre forkert ratingberegning og at spillere kan fremstå som ulovlige.

Kampflytning senior seniorkampflytningjylland@outlook.com

Kampflytning ungdom ungdomsturneringjylland@gmail.com

Turneringsgruppen

Forfatter: 
Turneringsgruppen