Ungdoms-DT

Kampplanen for ungdoms-DT er nu udsendt til kontaktpersonerne for de deltagende klubber. Det vil være muligt at flytte kampe gebyrfrit frem til mandag d. 11. oktober 2021. Første runde i alle rækker afvikles d. 31. oktober 2021.

Amager har allerede meddelt at samlingen i Pigeligaen d. 14. november 2021 ikke kan afholdes i Amagerhallen som planlagt, idet kommunen har inddraget spillelokalet til andre aktiviteter. Vi håber at én af de andre deltagende klubber i rækken vil overtage samlingen.

 

Senior-DT

De første kampe i senior-DT blev afviklet i den forgangne weekend. Det var for nogle spillere meget lang tid siden de sidst havde spillet en holdkamp, og var derfor lidt rustne. En del havde tilsyneladende problemer med at huske eget efternavn da kampsedlen skulle skrives, hvilket i nogle tilfælde gav en del udfordringer for de personer, som efterfølgende skulle indtaste resultaterne. Vi henstiller der til, at der fremadrettet skrives det fulde navn på kampsedlen (det navn som står på Portalen).

Flere klubber/spillere har ikke tegnet A-licens endnu, hvilket også har givet anledning til en del udfordringer i forbindelse med indtastning af resultater. Vi henstiller til at der tegnes A-licens for spillerne inden disse deltager i en holdkamp. Er A-licensen ikke tegnet inden holdkampen, vil denne blive tvangsindløst efterfølgende inklusive et gebyr.

Som udgangspunkt vil der være to dommere til holdkampe i Bordtennisligaen for herrer. Undtagelsesvis vil der til nogle holdkampe kun være en overdommer – i disse situationer stiller hver hold med en bladvender.

 

Der har været ganske få situationer i første runde som skulle håndteres af TG og sekretariatet. Der skal altid justeres lidt på reserverne, og der var en enkelt udeblivelse. Alt i alt meget fint og stor ros til klubberne fra TG.