Nyt om DT og licens

Ændringer i deadlines for licenssøgning
Fra den kommende sæson er det muligt at skifte klub eller/og løse B-licens på et senere tidspunkt end tidligere for at kunne spille med i Danmarksturneringen (DT) – dette vil fremgå af det nye turneringsreglement, som er på trapperne. Fremover er følgende deadlines gældende:

Enhver spiller, der i foregående sæson har deltaget i DT eller i en udenlandsk holdturnering og ønsker at deltage i DT, skal løse licens senest d. 31. juli (ved en beklagelig fejltagelse har der i den første udmelding om fristerne for klubskifte indsneget sig en fejl, således at der mangler en vigtig oplysning ved begge frister).

Klubskifte for en spiller, der i foregående sæson ikke har deltaget i DT eller en udenlandsk holdturnering og ønsker at deltage i DT, kan ske uden karantæne ved at indsende klubskifteblanket senest d. 31. august.

Licensløsning (A-licens/klubskifte eller B-licens) på et senere tidspunkt vil som udgangspunkt medføre karantæne i DT efter gældende regler.

Det skal understreges, at selvom B-licensen fremover er gratis, SKAL denne løses i lighed med tidligere for at spillere er spilleberettigede til DT.

Nyt spillesystem i Elitedivisionen for Herrer – og ny struktur i DT
Med dette klubbrev er vedlagt information ang. det nye spillesystem for Elitedivisionen for Herrer, samt den nye DT-struktur, som træder i kraft fra sæsonen 2004/05 – vi håber det bliver vel modtaget i både nuværende og kommende DT-klubber…

OBS: Det nye turneringsreglement med alle ændringer kan findes på dbtu.dk inden længe…

Ændring i herrejuniordivisionen
Som bekendt afvikles herrejuniordivisionen fremover i samlinger forskudt fra de øvrige DT-runder – dog har man i den første sæson valgt at afvikle to kampe udenfor samlingerne. Da samlingerne blev planlagt, var de øvrige aktiviteter i DBTU’s Kalender allerede planlagt, hvorfor der forekom sammenfald med andre aktiviteter i flere runder – dette imødegås delvist ved at sløjfe en enkelt runde (sammenfald med Ribes åbne stævne) og i stedet afvikle disse kampe lokalt…

Arrangørerne til disse samlinger er endnu ikke på plads – vi håber at samlingerne ligger fordelt over hele landet (indtil videre har kun Vedbæk/Sakskøbing har indtil videre meldt sig). Endvidere håber vi det vil være muligt at nogle af samlingerne i damejuniordivisionen samme sted – følg med på dbtu.dk, hvor spillestederne vil blive offentliggjort.

Klubber, som ønsker at arrangere en samling bedes henvende sig til Sekretariatet (gerne HJ+DJ)

Ændring i damedivisionerne
I de to damedivisioner er deltagerantallet blevet justeret, så der nu er otte hold i begge de to rækker:

Elitedivisonen
Ballerup
Ballerup 2
Holsted
Sisu/MBK
Team Hørning
Team Hørning 2
TPHU/BIF
Triton

1. division
Ballerup 3
Ballerup 4
Bornholm
BTK 61
Dalby
Sisu/MBK 2
TPHU/BIF 2
Vedbæk

Der er fundet arrangører til samlingerne, der vil blive afviklet som følger:
 
2.-3. oktober 2004 i Holsted
4.-5. december 2004 i Hørning
26.-27. februar 2005 i Rønne (Bornholm)
12.-13. marts 2005 i København (TPHU/BIF)
 
– derudover vil hvert hold spille to kampe udenfor samlingerne…
 
OBS: Det samlede DT-program vil være tilgængeligt på infosport.dk primo juli…

Læs også om den nye DT-struktur
 

Forfatter: Henrik Sørensen
Kontaktperson tlf.: 43 26 21 12
Kontaktperson e-mail: henrik@dbtu.dk